Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

jedalnicek, denny prijem kalorii

Príspevok v téme: jedalnicek, denny prijem kalorii
Feliss

Dobry den..Mam 172cm a 63kg..Chcela by so schudnut okolo 5kg..Uz som zacala studovat dost veci co sa tyka stravy a vyzivy a kalorii atd.. Len neviem presne ako si mam zostavit jedanlicek..Uz som sa zacala stravovat podla odporucanii na nete, 5x do dna male porcie..Len neviem vymysliet co jest..Striedam jedla ako- varene vajce, kuracie prsia, cotagge cgeese . biely jogurt, 1 celozrnny rozok (1 x do dna jem pecivo), uz nemam napady..A neviem presne v aku dobu ake jedla jest...Viem ze vecer uz nie ovocie ani sacharidy...hlavne vecer neviem co mam jest...a este otazka, ako je to s dennym prijmom kalorii, alebo sa mam riadim kilojoulami? a pri chudnuti je vsade inak pisane no cca okolo 6000kilojoulov to ma byt, a kalorii asi 1500 kal..To mam chodit nakupovat s kalkulackou? :D :D

veronika1211

iwus, vidis - tato tema, ci ina, vsade tie iste inofmacie. ked sa nechces nicoho vzdat, naozaj bude snaha marna.

fuxiinka

dakujem :) takze potom to je jedno kedy cvicim ? lebo ja napr. chodim dost skoro spat.. max o 22:00 som v posteli..niekedy uz o deviatej....takze keby som si dala veceru o siestej a potom cvicila potom by som uz nejedla a isla by som spat .. bolo by to spravne ?

Feliss

iwus- ale teraz nemysli nato co povedia spoluziaci...ved nemozes nejest poobede nic, je to dost dolezite aby si si udrzala nastartovany metabolizmus, a tiez aby si nejedla o to viac vecer....a tiez si myslim ze obedove jedlo na veceru sa nehodi...ja som jedla dnes o siedmej prsia zo salatom napr.. bielkoviny

cinni

boze moj.. co mate proti bananom??? ved je to jedna z NAJ veci, hlavne pre ludi co sportuju,..zasyti, ma to kopec vitaminov B, draslik a podobne....ja to nechapem niekedy:)))

a ked clovek zje pred cvicenim jablko, nemusi cakat hodinu pol:))) hodka a pol az dve sa rata "normalne" syte jedlo

iwus93

a potom budú na mňa čumieť spolužiaci že prečo mám napr. kura v škole alebo ja neviem :/ to nie je ako v robote tam sa to dá aj ohriať a nie je to nič čudné

Feliss

skus dodrzat zasadu 5x denne...naozaj...ked budu mensie porsie a zdrava strava tak to ti len nastartuje metaboliznus, a vlastne ked jes 5x pomenej, tak chudnes aj tym ze potrebujes energiu na travenie potravy..a lepsie 5x travit ako 3x..v ramci zdravej stravy...tskze v skole by si mala jest....normalne ranajky desiata obed olovrant vecera..

mataBB

iwus a co keby si to urobila tak, ze by si si vzdy, to co mama navari, zobrala druhy den do skoly na obed? a na veceru uz nieco lahke, bielkovinove

ved to snad mame mozes vysvetlit, ako celkovo podla mna taketo vecery nie su vhodne pre nikoho, ved to telo to cez noc dobre nestravi

iwus93

a ešte sa chcem opýtať: aké ovocie je dobré na chudnutie? teraz máme jablká, banány, pomaranče a aj hrušky ale hrušky poväčšinou cez leto...že vraj banány nie sú dobré na chudnutie

iwus93

napr. raňajkovať budem grahámový rožok so šunku a na desiatu nejaké ovocie?? lebo ja nedesiatujem v škole iba raňajkujem a obedujem jogurt, snažím sa aby bol výdatný, lebo prídem až okolo 18tej alebo 19tej domov a musím zjesť to čo mama navarí