Dobry den..Mam 172cm a 63kg..Chcela by so schudnut okolo 5kg..Uz som zacala studovat dost veci co sa tyka stravy a vyzivy a kalorii atd.. Len neviem presne ako si mam zostavit jedanlicek..Uz som sa zacala stravovat podla odporucanii na nete, 5x do dna male porcie..Len neviem vymysliet co jest..Striedam jedla ako- varene vajce, kuracie prsia, cotagge cgeese . biely jogurt, 1 celozrnny rozok (1 x do dna jem pecivo), uz nemam napady..A neviem presne v aku dobu ake jedla jest...Viem ze vecer uz nie ovocie ani sacharidy...hlavne vecer neviem co mam jest...a este otazka, ako je to s dennym prijmom kalorii, alebo sa mam riadim kilojoulami? a pri chudnuti je vsade inak pisane no cca okolo 6000kilojoulov to ma byt, a kalorii asi 1500 kal..To mam chodit nakupovat s kalkulackou? :D :D
jedalnicek, denny prijem kalorii
ale máš to aj v génoch že máš takú postavu? či si ju dosiahla správnou stravou a cvičením?
mam vysku 170
Cinni: a akú máš výšku?
ja by som ešte takých 5 kg chcela schudnúť ale pojde to dosť ťažko, lebo mám normál váhu ale necítim sa ok...a bojím sa jesť 5x denne a niekedy ani čas nemám nato
s bananom si dovolim nesuhlasit..ja ho jem kazdy den, 1-2 kusy, moj prijem je okolo 1800kcal a nemam ani 50 kil... takze radsej vynechajte nieco menej zdrave, nie bananiky, je to blud ze sa nemozu jest pri chudnuti..zakladny vzorec prijem
ja rozmýšlam že si spravím musli s mliekom a do toho švacnem jablko alebo banán alebo hrušku, teraz mám antibiotiká a nesmie sa užívať vit. C, tak neviem aké ovocie zvoliť
a k tým kur. prsiam: no tie máme v mrazáku relatívne často ale skôr jem stehná lebo prsia sa mi zdajú byť suchšie ale nabudúce volím prsia :D
no aj ja zajtra ovsaky si drbne do jogurtu bieleho :D a aj nejaku skoricu, a a jablko...:) a ono to je problem ked ti doma vyporazia karfiol, nemas na vyber...Aj u nas je to tak, ale som si pre istotu pokupila ja ine veci na jedenie, a ak by nahodou spravila mamina nieco vyprazane alebo tak, tak si spravim cojaviem celozrnne cestoviny...skus kuknut v Bille 1,69 euro 500g sa mi zda, dnes som kupovala...a to ti vydrzi v pohode...alebo si kup prisa , daj do mraznicky a ked budes vediet ze varite nieco nevhodne, tak si daj rozmrazit to mas s=za chvilku aj spravene..
no ale vravím mne je blbé brať si kura do školy, ja by som ho rada zjedla o 11:30 ale som v škole, a nejedla som tak dlho preto lebo som bola u priatela, tam mi núkali ale nejako som nebola hladná :/ a potom mi dali pred seba horalku tak radšej som ju nezjedla načo :D
zajtra som celý deň doma, neviem čo si dám na raňajky, bud rožok alebo spravím si musli s ovocím...mama vypražila karfiol :( tak to musím zjesť ach :(