Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

jedalnicek, denny prijem kalorii

Príspevok v téme: jedalnicek, denny prijem kalorii
Feliss

Dobry den..Mam 172cm a 63kg..Chcela by so schudnut okolo 5kg..Uz som zacala studovat dost veci co sa tyka stravy a vyzivy a kalorii atd.. Len neviem presne ako si mam zostavit jedanlicek..Uz som sa zacala stravovat podla odporucanii na nete, 5x do dna male porcie..Len neviem vymysliet co jest..Striedam jedla ako- varene vajce, kuracie prsia, cotagge cgeese . biely jogurt, 1 celozrnny rozok (1 x do dna jem pecivo), uz nemam napady..A neviem presne v aku dobu ake jedla jest...Viem ze vecer uz nie ovocie ani sacharidy...hlavne vecer neviem co mam jest...a este otazka, ako je to s dennym prijmom kalorii, alebo sa mam riadim kilojoulami? a pri chudnuti je vsade inak pisane no cca okolo 6000kilojoulov to ma byt, a kalorii asi 1500 kal..To mam chodit nakupovat s kalkulackou? :D :D

Feliss

iwus a preco mlieko? podla mna chutovo je lepsi biely jogurt, alebo tvaroh(tvarohu staci polka 250g balenia) urcite ti to bude viac chutit a ovsaky nebudu ake močky rozmocene ;)
a postava, no tak ja mam prirodzene kratke nohy po ostcovi cize nemozem ocakavat nic extra, len cem schudnut na ne, aj ked je to tazke..a zadok tiez kus spevnit...a brucho vyrysovat(pred 2rokmi som mala tehlicky viditelne :( aach ) nuz venuše sme my, poriadne zenske :D :D a moja laska mi povedala ze mne sa to "hodi" :D ale tak ja cem makat na sebe :D a tenšobsky to som len tak trepla pre priklad, a vidis, trafila som :)

iwus93

Feliss: no aj ja som tak dávala že 2dcl mlieka a 2 lyžice tých ovsákov ale zdalo sa mi že je tých ovsákov málo a mlieka veľa :/ tak ja neviem, skúsim to tak ako si mi napísala

iwus93

Feliss: no asi máme rovnaké postavy :D aspon nie som sama :)
teraz si mi pripomenula reštiku a šopský šalát :) raz som šla s priateľom a jeho rodičmi do reštiky a on si dal furmánske halušky a jeho rodičia si dali černohorský rezen a ja šopský šalát :D no ale ja som si ho dala preto, lebo sme šli autom a ja som vzadu sedela a mne býva strašne zle v aute tak som si dala len šalát ale bol výborný :D

Feliss

iwus, ja si davam ovsaky do tvarohu alebo jogurtu bieleho, ale kedze je jogurtu 200g, tak mlieko moze byt tak 1,5- 2 dcl si myslim :) a skus si dat miesto tej lyzicky cukru lyzicku medu :) aj ked nieje to az taky hriech ta lyz. cukru ;) a tych ovsakov ja osobne si davam 2 a pol polievkovej lyzice..

Feliss

iwus - suhlas...kazdy ma inu motivaciu, a ja v prvom rade chudnem kvoli sebe a nie kvoli druhym, aj tak mi kazdy vravi ze som "akurat" ale ja sa tak necitim...mam podobnu postavu ako shakira(ona ma lepsiu samozrejme) , chude brucho, male prsia, a sirsie boky vacsi zadok a kypre stehna :) nikdy mat dlhe stihle nohy, to je proste dane u mna, som "venuša" :D mam svoju lasku, a pacim sa taka akam som, takze kvoli chlapom to nerobim, niesom tucna, ale chcem sa lepsie citit, kvoli sebe, a samozrejme naucit sa zdravsie jest, a prestala som fajcit (este len tyzden), aj k tomu ma motivovala tato strava...to nieje len dieta, alebo tak, je to aj skuska osobnosti kto je aky odhodlany, plus zdravie vylepsit, donutit sa cvicit ( ked uz zdravo jem tak hadam aqj cvicit by sa patrilo), najst si cas v klude sa najesta nebyt taka uponahlana a vystresovana...proste ma to vela pozitiv, nieje to "hladovaie" alebo co...a ked uz budem so svojou laskou v restike urcite si nedam šobsky šalat :D ked uz, tak si dam masko, a prilohu si necham zabalit alebo co..alebo si dam nejake rizoto...

iwus93

Ewka: no každý má inú motiváciu na chudnutie (ja osobne sa chcem vpratať do letných riflí ) a čo sa týka prs zadku a neviem čoho, ja prsia mať nikdy veľké nebudem, iba ked by som bola obézna, nemôžem zato že 2jky malé. Cvičím aj ja, hlavne dolné partie (zadok, stehná) lebo sa mi nepáčia, tak ich chcem zoštíhliť a spevniť. Cvičím na orbitreku 5x do týždna 30-45 min. denne a napĺňa ma to, lebo viem že robím niečo pre svoje zdravie :) Teším sa na leto, bude viac možností na šport

Ewka12

neviem naco chces chudnut podla mna mas akurat vahu na taku vysku, jedine ze sa necitis dobre, baby naco sa stale trapite chudnutim ked ste chude? pozrite sa okolo seba na niekoho tlstejsieho a porovnajte sa.chlapom sa aj tak pacia baby ktore maju za co chytit,prsia, zadok, stehna,su urcite viac sexi ako kost a koza. ked ides s chlapom na veceru ci obed, urcite je mu prijemnejsie ked vidi ze sa normalne najes ako ked vyjedas len nejake zelene klicky a salatiky.Potom ked si predstavi, ze toto mu budes aj varit ked si ta zoberie, no koniec. chudak chlap.radsej sa chodte hybat,zacina jar,korcule,bicykel,plavat...
ja mam 174cm a 65kg.cvicim asi od 15rokov,jem vsetko,akurat vecer nie moc,sladke sem tam,chlapa si najst problem nemam,frajer je spokojny,ja tiez,svaly vazia viac ako tuk.takze sa netrapim s vahou ked obleciem to iste.

iwus93

baby? ked si robíte ovsené vločky tak si dávate koľko polievkových lyžíc a koľko ml mlieka?
ja nemám predstavu koľko mám toho dať aby som z toho nepribrala ale schudla

Feliss

vecera je pre svaly vyborna ak teda ides cvicit...inac vajicko na veceru radsej len bielko...ja jedavam cele ale na ranajky :) aj ja iodem dnes "cvicit" teda byciklovat do parku poobede..len neviem ako to vsetko vykryjem s tym jedlom..:D aby to vydalo vsetko

carey

ahojte, tak ja vam napisem tiez dnesny jedalnicek.
R: bananik a potom jedna kaiserka s trochou masla
Desiata asi nebude, lebo som neskoro jedla uz teraz
Obed: psenicne klicky a kuracimi prsiami a dakou zeleninou
Olovrant: no dnes pojdem cvicit tak asi nieco celozrnne nech mam energy
V: cottage s vajickom

Moze to tak byt ?