Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

jedalnicek, denny prijem kalorii

Príspevok v téme: jedalnicek, denny prijem kalorii
Feliss

Dobry den..Mam 172cm a 63kg..Chcela by so schudnut okolo 5kg..Uz som zacala studovat dost veci co sa tyka stravy a vyzivy a kalorii atd.. Len neviem presne ako si mam zostavit jedanlicek..Uz som sa zacala stravovat podla odporucanii na nete, 5x do dna male porcie..Len neviem vymysliet co jest..Striedam jedla ako- varene vajce, kuracie prsia, cotagge cgeese . biely jogurt, 1 celozrnny rozok (1 x do dna jem pecivo), uz nemam napady..A neviem presne v aku dobu ake jedla jest...Viem ze vecer uz nie ovocie ani sacharidy...hlavne vecer neviem co mam jest...a este otazka, ako je to s dennym prijmom kalorii, alebo sa mam riadim kilojoulami? a pri chudnuti je vsade inak pisane no cca okolo 6000kilojoulov to ma byt, a kalorii asi 1500 kal..To mam chodit nakupovat s kalkulackou? :D :D

Feliss

carey drzim palce ;) ;) ja mam problem so stehnami....preto korcule volim,..aj ked beh by bol lepsi, ale mna nebavi behat vonka, a vo fitku to zdrazelo,a uz potraviny ma vela stoja zdrave nemam nazvys..preto dnes bike , a hor sa utok na tukove zasoby :D

carey

Dakujem Fellis :) No ja nebrusakujem lebo to je asi zbytocne teraz este ked tam mam mnozstvo tuku. Ja dufam ze ked 5x do tyzdna budem bud na steperi,orbitreku tak to pojde dolu. Na steperi je super pocit ze uz po 20 min zo mna tecie :) a to ma motivuje.. a pas som tiez skusala, dala som si tak ze 5min rychla chodza a 3min beh spolu to vyslo do 40min lenze mna to nebavi, ku koncu uz vobec som nevladala... no musim len vydrzat, sak necvicim este tak dlho.

Feliss

no ja s bruchom nemam problem nastastie, ale jedna vec brusaky nepomozu si myslim, to je na svaly nie na tuky...to si kazda druhab baba mysli ze ked si zabrusakuje denne zopar brusakov, tak bude mat "tehlicky" :D ja som brusakovala denne asj 200 brusakov, a rozne cviky, na rozne casti brucha..ale ver mi neschudla som tuk, len mi svaly spevneli pekne...a kedze nemam tam tolko tuku, bolo to vidiet pekne ten sval...na brucho, je treba celkovo chudnut, na bruchu su cisto ze hlavne zasoby pre telo..treba ich rozbit, najlepsie kardio cvicenie (uz som otom pisala, cvicit, a udrziavat zrychleni tep co najdlhsie) beh, korcule, orbitrek, a steper- nemam skusenosti, ale tak zle to nemoze byt....ale tak beh na chudnutie je najlepsi,,ale bolo by vydrzat dlhsie trate a furt behat, bez prestania...aby si bola furt "zadychcana" ...nemusi to byt extra rychlost, ale udrziavat zvysenu tepovu frekvenciu...aj vo fitku som behavala na pase, to je fasacke, jednak ti ukazuje tep, rychlost dokonca aj spalene kalorie mi ukazovalo :D a nuti ta to behat neustale ...bez zastatia..ale poviem ti som mala dost ked som po pol hodke stade zliezla..a behavala som 9kou, a 10 bolo maximu ciuze makacka..:)

carey

Fellis, no ja mam velke brusko, dost mi trci, neviem co cvicit aby bolo mensie, aj na tych bokoch mi trcia faldiky, preto aj nohavice si neviem moc kupit, a hore pri stehne mam 59obvod, co je dost problematicke... Co by ste mi vy poradili z vasich skusenosti?

Feliss

carey, cvicenie - posilovanie nieje moc na chudnutie, ale tak lepsie robit to, ako nerobit :) aspon z vlastne skusenosti hovorim, lebo som chodievala do fitka a svicila na strojoch, ale neschudla som, ale brucho sa mi vyrisovalo to mozem povedat.. :D

carey

:) baby tesim sa ze nam to ide, sice ja som schudla zatial len kilo za vyse tyzdna, ale pomalicky to ide. Ja cvicim 5x do tyzdna aj dnes idem vecer a potom si dam polku toho cottage s tym bielkom. Ja by som asi mala aj posilovat normalne na strojoch, neviem ci by to nebolo ucinejsie na tie moje nozicky, len dako sa bojim alebo co neviem ked vidim tych svalovcov a tie baby vysportovane, mam dost blby pocit, aj ked viem ze nemam mat preco

iwus93

Carey: je dobre že to takto striedaš :) ja mám doma tiež stepper len mna to nebaví :D tak skôr cvičievam na orbitreku ale pomáha len musíš na tom pravidelne cvičiť

Feliss

no ale ja netusim ci som uz schudla, nemam vahu, musim sa odvazit u kamosky, u nej som sa naposledy vazila...ale citim sa normalne spokojne a hrda som na seba, ze tolko som vydrzala :) idem sa dnes byciklovat na 2hodky, tak hadam nieco spadne zo mna :) a proste mam aj motivaciu ked seba si sebaq predstavim na stuzkovej s aktualnou postavou tak ://// jooooj ma chut prejde aj na cokoladu.....chcem lepsie vyzerat, a mam aj osobitne vytupenie pred vsetkymi, a nebudem sa vediet zamiesat medzi spoluziakov, kazdy bude na mna hladiet, tak chcem vyzerat skvelo :D