Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

jedalnicek, denny prijem kalorii

Príspevok v téme: jedalnicek, denny prijem kalorii
Feliss

Dobry den..Mam 172cm a 63kg..Chcela by so schudnut okolo 5kg..Uz som zacala studovat dost veci co sa tyka stravy a vyzivy a kalorii atd.. Len neviem presne ako si mam zostavit jedanlicek..Uz som sa zacala stravovat podla odporucanii na nete, 5x do dna male porcie..Len neviem vymysliet co jest..Striedam jedla ako- varene vajce, kuracie prsia, cotagge cgeese . biely jogurt, 1 celozrnny rozok (1 x do dna jem pecivo), uz nemam napady..A neviem presne v aku dobu ake jedla jest...Viem ze vecer uz nie ovocie ani sacharidy...hlavne vecer neviem co mam jest...a este otazka, ako je to s dennym prijmom kalorii, alebo sa mam riadim kilojoulami? a pri chudnuti je vsade inak pisane no cca okolo 6000kilojoulov to ma byt, a kalorii asi 1500 kal..To mam chodit nakupovat s kalkulackou? :D :D

iwus93

Feliss: aj ja poznám niektoré také prípady a trošku tiež závidím :D ale čo už nám nadelili možno niečo iné do vienka :) aké by to bolo keby sme boli všetci rovnakí :D
ja by som tiež rada šla športovať ale nemôžem do piatku :(( chýba mi to...dobre si to pomenovala že zdravobook :D

Feliss

idem sa ja teda bikeovat pomaly , vecer tu hadam budete baby :D (ako na facebooku, tak mi to tu pripada, taky zdravobook he ) :D :D :D

Feliss

aj ja som pred "dnami" :D ale zatial zravost neprichadza :D no ja mam pestro...byvam s mamou a jej priatelom a bratom 2rocnym..potom s otcovej strany mam sestru malu 1rocnu :D a este mam 20 rocneho ten byva s otcom :D no ved ja silno zavidim ludom co zjedia aj slona a nic....nepriberu...

carey

hih ja teraz rozmyslam ci ist cvicit teraz ci vecer, som daka unavena, asi na mna posobi ta jarna unava. Jeej to je zlate mat takeho braceka maleho, ja mam zas sestru ma 26 a ta tiez rada papa cokoladky ale na nej to nie je vidno, ona je chuducka v celku. Ja mam pred svojimi dnami teraz takze to bude velmi tazke, ako sa poznam.

Feliss

no ja mam tiez problem , s takymi blbostami sladkymi, lebo mam 2rocneho brata a on furt ma po celom byte sladkosti :( lentilky, brumiky, cokoladky, horalky, cukriky :( no koniec....mam to tazkee....ale zatial sa drzim v celku uspesne :) ja som akurat dojedla obed :) celkom fajne..nato ze som bola zvyknutaa na ine

carey

Fellis no ano mame podobnu motivaciu :) prave teraz som dostala hroznu chut na sladke ach, mam horku cokoladu so 70% kakaa, asi si dam tablicku a idem cvicit, lebo mam zly pocit ze to dnes pokazim. Podla mna treba pravidelne cvicit a jasne ze aj strava, ja mam problem s kolacikmi, ale to asi viac ludi :)

Feliss

no tak cvicit mozno nebudes stihat, ale stravu sa pokus aspon orientacne dodrzat.. tak aj ty mas fan motivaciu ako vidim :D :D odobnu ako my s iwus, saty, slavnost atd :D

carey

studujem geografiu vo verejnej sprave :) no mna aj motivuju statnice, chcem na nich pekne vyzerat a kupit si krasne saty hihi. A s bakalarkou no koncom aprila ju musim odovdzat, tak sa to uz blizi a o chvilu budem mat riadne nervy... a neviem ci budem stihat cvicit a vsetko

carey

Fellis, tak super, peknu zabavu prajem. Ja asi za taku hodinu tiez pojdem do fitka, este pockam kym mi obed vytravi :), ja pisem bakalarku ale vobec sa mi dnes nechce, tak radsej si zacvicim a potom daco zostrojim hihi