Dobry den..Mam 172cm a 63kg..Chcela by so schudnut okolo 5kg..Uz som zacala studovat dost veci co sa tyka stravy a vyzivy a kalorii atd.. Len neviem presne ako si mam zostavit jedanlicek..Uz som sa zacala stravovat podla odporucanii na nete, 5x do dna male porcie..Len neviem vymysliet co jest..Striedam jedla ako- varene vajce, kuracie prsia, cotagge cgeese . biely jogurt, 1 celozrnny rozok (1 x do dna jem pecivo), uz nemam napady..A neviem presne v aku dobu ake jedla jest...Viem ze vecer uz nie ovocie ani sacharidy...hlavne vecer neviem co mam jest...a este otazka, ako je to s dennym prijmom kalorii, alebo sa mam riadim kilojoulami? a pri chudnuti je vsade inak pisane no cca okolo 6000kilojoulov to ma byt, a kalorii asi 1500 kal..To mam chodit nakupovat s kalkulackou? :D :D
jedalnicek, denny prijem kalorii
jaj áno aj ja som si to zmýlila, som si myslela že s čokoládou to píšeš, ja rýchlo čítam strašne :D a ten tuniak vo vlastnej šťave, v konzerve či ako to jedávaš?
pardon Fellis ty si pisala o tej torte, som si vas pomylila :)
Carey: divím sa aj ja samej sebe že som to dokázala, lebo inak tá čokoládka by bola už dávno v mojom žalúdku ale držím sa :D a asi aj viem prečo, lebo som mala výdatné raňajky a pridala som aj olovrant do stravy
ahoj Fellis no k tym prsickam si mozem dat aj trochu sacharidov si myslim lebo teraz si toho dost vela spalila aby si si nespomalila metabolizmus. Mne je stale zle,na odpadnutie. Ja som si kupila tuniaka vo vlastnej stave, tak si mozno dam na veceru, aj ked na to nemam nejako chut. Iwus to si dobra, ked si odolala torte, ja by som asi nedokazala... Ale mozem povedat ze dnes som odolala cokoladke, som mala strasnu chut, ale nedala som si
Feliss: no je to ťažké :) ale ja si tú svoju čokoládku zjem až ked budem mocť cvičiť lebo inak budem mať strašné výčitky :D a aj to si dám len polku z toho a ostatné dám bud priatelovi alebo to rýchlo schovám :D
Feliss: no tak to si spálila aj včerajšiu večeru :P a k tým prsiam no ja neeviem , ryža je diétna nie?
mama nakoniec nekúpila tú tortu, ale kúpila také dobré belgické čokoládky :D 45 g majú a teraz človek musí odolať :D a kúpila aj tiramisu tak som si kúsok dala ku káve
no zdravim, ja som absoluutne ze vystavena, som dosla cela mokraa domov, bola som na biku v parku, ale ze som makala cele 2 hodinky.... uff...sa tesim na veceru o hodinu, psiiicka jooooj mnamyy :) :) a inac mala som taky ten pas okolo brucha pre sportovcov, a pod nim som sa duplom spotila, ale viem ze to je len pot taky, ze ked sa teraz napijem vody tak sa mi to tam vrati , vsak? a poradte co si mozem dat k prsiam, okrem zeleniny....bo hladna som uz teraz :)
ahojte, tak ja som uz cvicit bola, ale slabota 30min steper a 15bike a po tom steperi som myslela ze umrem, ale tieklo zo mna riadne :) no teraz som sa napapala ale trosku inak dala som si 2koliecka z rohliku a k tomu tu polku cottage s vajickom ... a teraz mi je riadne zle, neviem z coho, aj brucho ma boli aj hlava. Tak si idem na chvilu lahnut... Vecer napiste ako sa vam darilo, tak zatial :)