Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

jedalnicek, denny prijem kalorii

Príspevok v téme: jedalnicek, denny prijem kalorii
Feliss

Dobry den..Mam 172cm a 63kg..Chcela by so schudnut okolo 5kg..Uz som zacala studovat dost veci co sa tyka stravy a vyzivy a kalorii atd.. Len neviem presne ako si mam zostavit jedanlicek..Uz som sa zacala stravovat podla odporucanii na nete, 5x do dna male porcie..Len neviem vymysliet co jest..Striedam jedla ako- varene vajce, kuracie prsia, cotagge cgeese . biely jogurt, 1 celozrnny rozok (1 x do dna jem pecivo), uz nemam napady..A neviem presne v aku dobu ake jedla jest...Viem ze vecer uz nie ovocie ani sacharidy...hlavne vecer neviem co mam jest...a este otazka, ako je to s dennym prijmom kalorii, alebo sa mam riadim kilojoulami? a pri chudnuti je vsade inak pisane no cca okolo 6000kilojoulov to ma byt, a kalorii asi 1500 kal..To mam chodit nakupovat s kalkulackou? :D :D

carey

Fellis, no mne moc zle nebyva ale mohlo to byt z toho, ze som dlhsie nejedla uz... A toho oleja sa neboj, z tej trosky nepriberies... zasa nad vsetkym az tak nerozmyslaj, sak papame zdravo, obcas zhresime, cvicime, tak to ma byt :)))

Feliss

aj mne zvykne z cvicenia byt zle..napr. teraz ma boli kus hlava... a trasie sa mi cele telo..ale to do polhodky prejde vacsinou

carey

Fellis, no ja pijem 2l teda snazim sa, doobeda zvyknem 1,5l vypit len poobede mi to dako nevychza, ale zasa zalezi od toho ci som doobeda doma, lebo potom chodim furt na wc. Napr. zajtra ked budem behat po meste, tak toho nevypijem moc...
No a dnes som jedla, Ranajky: jeden banan a potom jedna kaiserka s masielkom - maslo strasne lubim :)) Obed - kuracie prsia s psenicnymi klickami a fazulou no a teraz na olovrant ten cottage s vajickom a kusok rohliku
ALe uz mi je lepsie, neviem mozno z toho cvicenia mi tak tazko ostalo

iwus93

Feliss: to je žalostne málo, veľmi málo piješ, mala by si tak 2-2,5 l denne a to 2/3 vypiť doobeda a 1/3 poobede, ja vypijem do tej 12tej 1 l vody
obličky sa ti podakujú neskôr

carey

Fellis jasne ze nevadi, na oleji som si ich ja dnes robila na obed a navyse olivovy olej je zdravy tuk, takze nad tym neuvazuj :)

Feliss

carey- pohoda :) a ten tuniak to je super, joj skpoda ze nemam rada ryby, mohla by som lepsie kombinovat :( a akoto ze ti je zle..? co si to ty dnes jedla noze daj...a pitny rezim..? (prava som sa ozvala co nepije skoro voobec..ale ja som uz zvyknuta na 3dcl denne zit )

carey

Iwus93, no kupila som si dneska v tej konzerve, tu stavu asi zlejem a dako si to dam s uhorkou alebo co...pecivo uz dneska nechcem jest... a zajtra mam vybavovacky doobeda aj poobede, tak si dam asi vlocky s mlieckom, lebo to ma zasyty na tie 3 hodiny a zoberiem si jablcko jogurtik aby som nebola hladna, budem aj po meste behat, by som si chcela na seba aj daco kupit zajtra, potrebujem surne rifle, lenze na seba hrozne tazko kupim... no uvidim ze ci mi bude nieco dobre. Ja mam cislo 32cize dost velke

Feliss

baby smee insiraciu ! sme silne osobnosti!! prekoname kazdy problem :D - ale uz prehanam :D ale gratulujem naam k tomu "sebaobetovaniu" :D ale nahodou ved sladke je ako droga a my abstinujeme...obdiv nam patri :D a carey, kebyze zjem sacharidy na vecer, tak si to vycitamm a hadam ani nezaspim :D ale problem je ze tie prsia si spravim na panvici oprazim NA OLEJI, to nevadi? ci..?