Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

jedalnicek, denny prijem kalorii

Príspevok v téme: jedalnicek, denny prijem kalorii
Feliss

Dobry den..Mam 172cm a 63kg..Chcela by so schudnut okolo 5kg..Uz som zacala studovat dost veci co sa tyka stravy a vyzivy a kalorii atd.. Len neviem presne ako si mam zostavit jedanlicek..Uz som sa zacala stravovat podla odporucanii na nete, 5x do dna male porcie..Len neviem vymysliet co jest..Striedam jedla ako- varene vajce, kuracie prsia, cotagge cgeese . biely jogurt, 1 celozrnny rozok (1 x do dna jem pecivo), uz nemam napady..A neviem presne v aku dobu ake jedla jest...Viem ze vecer uz nie ovocie ani sacharidy...hlavne vecer neviem co mam jest...a este otazka, ako je to s dennym prijmom kalorii, alebo sa mam riadim kilojoulami? a pri chudnuti je vsade inak pisane no cca okolo 6000kilojoulov to ma byt, a kalorii asi 1500 kal..To mam chodit nakupovat s kalkulackou? :D :D

iwus93

Jaj baby mne tu strašné chute robíte s tým tvarohom :) akonáhle dostanem vreckové tak padám do obchodu si to kúpiť :)

carey

ja som si dnes kupila rajo pre domacu kuchynu - tiez hrudkovity, inak papam ten rajo modry :) no zajtra si tiez beriem asi na desiatu tvaroztek s jablckom a a asi aj medom, lebo jablcko je kysele :)

iwus93

Feliss: no tak mne stačí tak 3-5 kg, mám 165 cm 50-51 kg, už som 1 kg schudla takže sa cítim trochu happy :D..viem že sa to zdá málo, ale som typ hruška takže si to vieš predstaviť :D mne stačí už len trochu skorigovať dolnú partiu a budem spokojná :) a podla mna máš aj ty dobrú váhu a výšku, spolužiačka tak má a je krv a mlieko a hodí sa jej to :) ale každý má iný podiel tuku, svalov atd

Feliss

iwus som si ista, ved si len predstav sama seba na tej stuzkovej, o 5-10kg menej...a to jedlo je chutne, len je to narocne vzdy mat potrebne po ruke, a cas a dohliadnut na seba...a ty chces vlastne kolko schudnut..a kolko mas kilo a vysku(nemusis odpovedat take osobne info ak nechces)

Feliss

sisi- diky...a otazka, uprimne odpovedz, neotravujeme ta tak trosku ? :D :D no lebo ak nie ja mam este otazky a kazdym dnom ma napadaju dalsie a dalsie..a isto aj baby su natom podobne :D a skoricu si davam vzdy do tvarohu :D ale aj tu pol lyzicku medu...bohuzial... aha cize ten tvaroh najlepsie pred cvicenim daku hodku?? hodku a pol..?

iwus93

Feliss: aj ja som flegmatik, že mám na háku ale čo sa týka tohto tak zatial nie :D ach no čo už so mnou ja to prekonám :)

Sisi135

Iwus: K tej syrovej omáčke ak si spravíš vlastnú z nízkotučného syra (ale ja moc nie som za tie tavené syry aj keď si ,,light") tak je to fajn ale tie hotové kupenské typu apetito moc nie.

Carey: tuniaka s cestovinami a zelinou mám aj ja v miske v chladničke zajtra ide so mnou do školy :D Je to rýchlejšie ako robiť si mäsko

Feliss: Ovocie nie samé preto lebo enrgiu ktorú obsahuje uvoľní hneď a je to viac energie než telo v tú sekundu potrebuje a môže si ju uložiť a navyše samotné ovocie (ak ho nezješ väčšie množstvo) ťa moc na tri hodiny nezasýti. Ovocie minimálne s bielkovinou (ten tvaroh je paráda kedže on je zas pomalá bielkovina - už som tu o tom písala - preto nie je zrovna naj po cvičení ale k ovociu je super kedže krásne spomalí jeho vstrebávanie a najlepšie do toho aj pomalý sacharid (tie vločky alebo ovocie a ktomu nejaký chlebík so syrom,...) A desitau banán+tvaroh+ovsáky máš super môžeš posypať malou lyžičkou škorice - tá zrýchľuje metabolizmus a má aj liečivé účinky a dá fajn chuť

Feliss

no aa :D tak ja som flegmaticka, liberalka, a neviem co vsetko dokopy...ja mam silno na haku co si myslia, a viem ze keby zapindali tak ja ich dam dole svojou pohotovou vtipnou a ironickou poznamkou...nadomnou len mavnu rukou, ze mi sibe ze som akurat a bla bla....necham tak, nevsimam si :) v duchu si poviem, ved pockajte ked schudnem , a budu hovorit "jee ty si schudla, a aky si to mala teda jednalnicek? " :D :D