Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

jedalnicek, denny prijem kalorii

Príspevok v téme: jedalnicek, denny prijem kalorii
Feliss

Dobry den..Mam 172cm a 63kg..Chcela by so schudnut okolo 5kg..Uz som zacala studovat dost veci co sa tyka stravy a vyzivy a kalorii atd.. Len neviem presne ako si mam zostavit jedanlicek..Uz som sa zacala stravovat podla odporucanii na nete, 5x do dna male porcie..Len neviem vymysliet co jest..Striedam jedla ako- varene vajce, kuracie prsia, cotagge cgeese . biely jogurt, 1 celozrnny rozok (1 x do dna jem pecivo), uz nemam napady..A neviem presne v aku dobu ake jedla jest...Viem ze vecer uz nie ovocie ani sacharidy...hlavne vecer neviem co mam jest...a este otazka, ako je to s dennym prijmom kalorii, alebo sa mam riadim kilojoulami? a pri chudnuti je vsade inak pisane no cca okolo 6000kilojoulov to ma byt, a kalorii asi 1500 kal..To mam chodit nakupovat s kalkulackou? :D :D

Sisi135

mata: no moc vhodné tie kuričné nie sú. Lepšie celozrnné prípadne grahamové. Ten parmezán keď chceš ale polievková lyžica má viac kj ako cottage 180 g a v tom obede ti chýbajú bielkoviny - a tie sú na chudnutie najdôležitejšie. A rajčinová omáčka je domáca alebo niečo kúpené? Totiž tie kupované radšej nie

mataBB

sisi no tie cestoviny budu asi jedine sacharidy v jedle..budu s rajcinovou omackou a parmazanom (32% tuku), ten parmazan neriesim, aj ked mozno nie je najvhodnejsi, ale zas bude ho tam asi tak 1 polievkova lyzica, lebo je to velmi aromaticky syr..

zajtra sa to chystam varit, je to moje naj naj jedlo a uz mam na to strasnu chut :)

Sisi135

Tu je o tej pohánke prvý odkaz čo som našla: www.strava.sk
časť z toho som vystrihla

Upozornenie
Pohánka pri pravidelnej konzumácii cievy utesňuje, môže ich však pritom tiež zužovať, čím dochádza k nepatrnému zvýšeniu krvného tlaku. Osoby so zvýšeným alebo vysokým krvným tlakom, príp. so sklonom k nemu, by preto nemali pohánku jesť denne.
Feliss jedna lyžica vločiek je zhruba 10 g ale fakt váženie je super, aspoň zo začiatku, potom to už budeš mať v oku. Desiata je ok, ale vyber si buď banán alebo jablko, nie aj aj

Ja som vždy mala problém nájsť si gate a teraz tiež! Mám 27 veľkosť a aj minule také fajné ale 28 a mne to odstávalo na zadku JUJ!

carey

no to mas super cislo, ja mat take tak som stastna, teraz mam ja 32, niekedy sice obleciem aj 30 ale to mi je dost tesne

Feliss

no tak gate mam 28, a 26 by som uz nechcela....ale celkovo 5kg by stacilo co sa tyka celeho tela, a tricko, no trochen boky a pod pupkom ten "nerozbitny" tuk, co trci troska.... uvidime, ale vahu si kupim,, treba vediet kolko jem...

carey

no jo, ja to az tak vazne neberiem, lebo so svojich skusenosti viem, ze ak nad niecim az privelmi rozmyslam, tak potom to pokazim. Dnes som si chcela kupit rifle a zas neuspesne bue :( ked sa mi nejake pacie nemaju moje cislo vsetko len S ma ide porazit... Aspon som si tricko kupila ked uz nic ine