Dobry den..Mam 172cm a 63kg..Chcela by so schudnut okolo 5kg..Uz som zacala studovat dost veci co sa tyka stravy a vyzivy a kalorii atd.. Len neviem presne ako si mam zostavit jedanlicek..Uz som sa zacala stravovat podla odporucanii na nete, 5x do dna male porcie..Len neviem vymysliet co jest..Striedam jedla ako- varene vajce, kuracie prsia, cotagge cgeese . biely jogurt, 1 celozrnny rozok (1 x do dna jem pecivo), uz nemam napady..A neviem presne v aku dobu ake jedla jest...Viem ze vecer uz nie ovocie ani sacharidy...hlavne vecer neviem co mam jest...a este otazka, ako je to s dennym prijmom kalorii, alebo sa mam riadim kilojoulami? a pri chudnuti je vsade inak pisane no cca okolo 6000kilojoulov to ma byt, a kalorii asi 1500 kal..To mam chodit nakupovat s kalkulackou? :D :D
jedalnicek, denny prijem kalorii
Fellis, nie je moc kaloricke :) kebyze si das 5lyzic tak je to uz moc
ahojte :) ja som teraz len prisla zo skoly, unavena a bola som strasne hladna a super nezdravy obed som zjedla - vyprazany kuraci rezen so zemiakmi, ale velmi som si pochutila, a tak raz za cas si myslim ze neuskodi. Na ranajky som mala jeden tmavy chlebik so syrom a na desiatu tvaroh s jablckom a medom... Zas ma chyta ta chut na sladke :(, dufam ze stihnem ist aspon na pol hodku cvicit, no som hrozne unavena
Sisi135:
To s tym rozsirovanim zil pocujem prvykrat, vsade pisu ze pri krcovych zilach ju odporucaju jest co najcastejsie, kvoli rutinu. Mozes ma odkazat na zdroj?
no pojdem sa ja pokukat, po tej pohanke :) jaj uz sa tesim na tvaroch dnes vychadza mi to na 12tu- desiata..Lebo madam vstala o desiatej a teraz len ranajkujem :D dam si donho aj ten zatracovany banan...ale tak ja banan som uz nejedela dobry dva tyzdne, tak dnes si dam, milujem banany...aj jablcko si dam don :D a buden ovocie plus bielkovina.ako uz tu mudr. Sisa povedala :) a sisa kde si sa toto vsetko naucila?? len z netu? ci..? nejaka osoba konzultovala??a este osobna iotazka...kolko kg si schudla ty?? spred roka?
Pohanka je fajna ALE Helus ak mas krcove zilz tak fakt max. 1 / 2x do tyzdna ak ju konzumujes v doborm mnozstve tak to je ok ale ak to s nou prehanas tak prave rozsiruje cievy / sorrz ya diakritiku nie som na svojom pc
Ahojte baby ja jedavam tiez pohanku,a je fakt dobra.Ja mam krcove zily,tak zato som jum zaradila do jedalnicka.Rodina ju nechce ani citit,ale ja si ju robievam aj 2x do tyzdna.