Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

jedalnicek, denny prijem kalorii

Príspevok v téme: jedalnicek, denny prijem kalorii
Feliss

Dobry den..Mam 172cm a 63kg..Chcela by so schudnut okolo 5kg..Uz som zacala studovat dost veci co sa tyka stravy a vyzivy a kalorii atd.. Len neviem presne ako si mam zostavit jedanlicek..Uz som sa zacala stravovat podla odporucanii na nete, 5x do dna male porcie..Len neviem vymysliet co jest..Striedam jedla ako- varene vajce, kuracie prsia, cotagge cgeese . biely jogurt, 1 celozrnny rozok (1 x do dna jem pecivo), uz nemam napady..A neviem presne v aku dobu ake jedla jest...Viem ze vecer uz nie ovocie ani sacharidy...hlavne vecer neviem co mam jest...a este otazka, ako je to s dennym prijmom kalorii, alebo sa mam riadim kilojoulami? a pri chudnuti je vsade inak pisane no cca okolo 6000kilojoulov to ma byt, a kalorii asi 1500 kal..To mam chodit nakupovat s kalkulackou? :D :D

Felis

iwus mohla si kludne kupit, ved tvaroh stejne nema az taku hodnotu, a tych 100g sa mi zda okej...si rozdel balenie, na 2x spapas, ja tak zvyknem :D a ak mas pochybnosti najdi si ho v tabulkach potravin...a tak ma to motivuje, aj ked len dve kila ale za 2 tyzdne si myslim akurat..:D

Felis

a este jedna otazocka sisi , zajtra pridem zo skoly okolo tretej, najem sa doma obed, a bicyklovat sa mozem az hodinu po jedeni..cize pojdem o 16tej, budem cvicit/bicykel/ do 18tej ale nemozem jest este o 18tej, hned po cviceni...cize sa najem o siedmej...po 4 hodinach, to nevadi?? ci si mozem nieco maleho dat hned po cviceni...aby metabolizmus nestal..ale vraj chudnes este hodinu po cviceni, nechcem zastavit proces chudnutia ked pridem domov, radsej si nic nedam...az o hodinu..

iwus93

Feliss: no gratulujem :) kilečká idú pomaly ale isto dole :P ja som sa včera vážila mala som 51 kg a dneska ráno a mala som 53 kg :D divnú váhu asi máme :D no ale že vraj sa netreba denne vážiť lebo nastanu také situácie, takže sa odvážim až o 2 týždne na moje narodky :D
a k tým tvarohom: dneska som bola v Lidli a mali tam za 0,45 € ten odtučnený tvaroh asi Pilos značka, ale nebola tam energetická hodnota, iba že 0,5 % tuku tak som ho radšej nekúpila, čo nan hovoríte? mám si ho kúpiť aj ked tam neni energetická hodnota? tá cena sa mi zdala výhodná mali akciu

mataBB

sisi polievkova lyzica parmazanu ma asi 10 g...takze asi nema viac ako cottage

paradajkova omacka je samozrejme domaca, ja polotovary nekupujem zasadne...a bielkoviny budem mat neskor

Felis

BABYYYYYYYY, ja som schudla !!!! Mala som 63,7 kg :D a teraz mam 61,2 kg :D WOW, pokracujem zo stravou, som hrda na seba ... len to este musi ist dole aspon na 57.....hihi taka som radaa