Zaujima ma priemerna mzda, bez vysokej skoly, kolko teraz zvycajne davaju zamestnavatelia, za aisstentku, sekretarku, popripade predavacku v cistom, region vychod Slovenska, dakujem :)
Zeny za akú mzdu pracujete na východe?
este dodam, ze osobne odporucam ako prve ANALYZU VLASTNYCH SLABOSTI; CHYB A OMYLOV, lebo jedine z toho dokazete odvodit, kde ste urobili chybu, kde ste to posrali, preco ste dnes tam, kde ste
ono je to velmi neprijemna vec, sam sebe nastavit zrkadlo, ale bez toho sa nepohnete vpred
ked budete toto mat a ked prestanete obvinovat druhych, stat, vychod, zapad,sever, juh, Fica, rodinu, hocikoho OKREM SEBA SAMEHO, tak mate sancu na zmenu
mlady clovek narobi vela debilin, vezme si hypo, hoci na to nema, alebo je lenivy, pohodlny, urobit si skolu, naucit sa cudzi jazyk, pripadne natolko pohodlny, ze radsej bude fnukat na socialke doma, ako daco urobit a zmenit svoj zivot
nik nevravi, ze inde je to med lizat, aby ste neboli prekvapeni, ale vzdy lepsie, ako zahodit svoj zivot a mladost
v 30ke, aj v 35ke je vzdy cas zacat nanovo
ak vam treba predtym liecbu a terapie, tak sa do toho pustite hned zajtra v pondelok, akonahle lekari otvoria, vybavujte terminy, terapie
nie ze zasa zapadnete pred telku, otvorite cokoladu alebo cipsy, vytiahnete vreckovky a budete fnukat a vyplakavat, ake to mate tazke
stavim sa o 100 eur, ze väcsina z vas v reali nema ziadne skutocne vazne ochorenie, akurat si v tom hoviete, teda ze nieco mate, tomu verim, ale iste je to liecitelne, akurat by ste aj KVOLI TOMU MUSELI POHNUT RITOU A ZREJME TO JE TEN NAJVÄCSI PROBLEM
predpokladam, ze mate zdrave ruky aj zdrave nohy, nie ste na dialyze, nemate 3 bypassy v srdci a nie ste na vozicku a pod.
dokonca este aj tito ludia su schopni pracovat aspon par hod, poznam osobne dost jedincov a to fakt skladam klobuk
a nie, nie su hyckani rodicmi, ani nededili, ani nic, prave preto, ze nemaju ziadnu oporu v nicom anikom, nemaju na vyber a tak robia, co mozu
stazovat sa a fnukat, vyplakavat a nic nezmenit je slovenska narodna vlastnost Nr. 1 a hned za tym ide zavist
sorry za moju provokacnu odpoved, ale uz nemam 20, mam svoje odzite, aj ked sa stale mam co este ucit, ale jedno som pochopila
dokym sa ludia zakazdym, ked im iny clovek/ini ludia daju viacero tipov, navrhov, najdu na to VYHOVORKU, preco NIE, tak na tom vobec nie su zle
kazdy jedinec ma cosi ako pud sebazachovy, ked skutocne HORI pod ritou, vtedy sa ludia rozhybu, ci chcu, ci nechcu
takze zrejme v tomto stadiu podaktori este nie ste
a kym mate ochorenia, ktore su LIECITELNE a dokonca hradene poistovnou, osobne NECHAPEM
podte za hranice, kde si väcsinu liekov aj terapii platite cash, kde pod 12h nepracujete nikde (vratane vikendov) a kde niet casu na to, hladat najnovsi mejkap na trhu
ospravedlnujem sa za moj 'spravodlivy hnev', ale to sa neda uz citat
do ****, rozhybte svoje RITE a ROBTE SO SEBOU NIECO
kym nezijete niekde v Bangladesi alebo CIne, stale mate moznost sa aj prestahovat a ak mate do 40 rokov, mate vzdy moznost dorobit si skoly, aj VS, aj kurzy, hocico, ma uz neserte
privela vyplakuvate, privela analyzujete a skutek utek
Blondula - ej, ale mas pravdu s tým vyrokom! nasi politici o tom vedia svoje! :)))
omg este ma tu bude nejake kgb sledovat po tých reciach :))
Mimulus - ale nerozmyslaj dlho, ponuka sa opakovat nebude! :D
Mimulus - ale je to podla mna velmi narocne na psychiku take nieco zorganizovat, takze si to vlastne zasluzia :))
ak si dobry v logike a planovani, mozme ist na to, ja s tebou uteciem ;)))
Mimulus - ale tak ber, ze v konecnom dosledku nieco so svojim zivotom urobili aby sa mali lepsie :)))