Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zeny za akú mzdu pracujete na východe?

Filipova

Lulita, ja zijem v BA a mozem ti naozaj povedat, ze aj situacia tu je teraz viac nez tragicka.. mozno su tu na niektorych poziciach vysoke platy, ale to su specificke pozicie, ktore maju vyssie platy nez standard urcite aj na vychode..

Take klasicke administrativne pozicie uz nie su ocenene ako si myslis ani tu.. s tym rozdielom, ze tu je nenormalne drahe byvanie a niektore sluzby..

Ja som nedavno menila pracu a uz to tu skutocne nie je take ruzove ako pred par rokmi..

Nechcem byt zla, viem, ze na vychode je to urcite horsie, ale mam pocit, ako keby sa vacsina iba utesovala a vyhovarala, ze je to tym, ze ziju na vychode a preto je vsetko zle.. Ale aj ludia v BA musia bojovat a nic nie je zadarmo.. najma ked nemas znamosti :)

Ale drzim palce kazdopadne a hlavne sa nesmies opustat..

Lulita

Mimulus - neverim, ze si jediny s touto profesiou na SR, tak ake prezradenie identity :) to co si popisal vyzera na dokladaca v Kauflande :))

BA ma o dost lepsie platy ako vychod...

Lulita

Mimulus - to je divne a mozes napisat, ze o aku funkciu mas zaujem? lebo tu naozaj roobty niet, teda Itčkárov hladaju vzdy a to je asi tak vsetko, za to ked si dam na BA profesiu ma zasype ponukami, co vsetko tam zhanaju

Lulita

zial nie, aj na poziciu kde je minimalka chcu neviem co, zucastnila som sa jedneho konkurzu, kde som mala pocit, ze ide o prijatie do Mensy a zatial nic...som zrela na samovrazdu