Zaujima ma priemerna mzda, bez vysokej skoly, kolko teraz zvycajne davaju zamestnavatelia, za aisstentku, sekretarku, popripade predavacku v cistom, region vychod Slovenska, dakujem :)
Zeny za akú mzdu pracujete na východe?
Mimulus - uz len posledna otazka: z coho zijes? Ked nemas pracu, ID tiez nie, len ma to zaujima, ked mlady clovek roky nerobi, lebo nie je schopny sa prisposobit spolocnosti ani za boha, zivia ta rodicia?
No ak si toto mozes dovolit - roky nepracovat a dovolit si neprisposobit sa svetu, tak sa mas super a prestan sa stazovat.
Filipova, Mimula nepoznam, nevedela som, ze sa tu rok lutuje a udajne ma depresiu ale nelieci sa, ok, tak dakujem pekne za ozrejmenie faktov a zelam ti peknu nedelu :-).
Maoam, s Mimulusom zbytocne stracas cas.. a vobec nie je podla mna pravda, ze on si neveri..
Ved uz sa lutuje na tomto fore minimalne 1 rok, sam tu prehlasuje, ako on chudak trpi depresiami, pritom v zivote nebol u lekara, ktory by mu to bol realne potvrdil + nikdy nebral lieky
Co tu spomina svoju zenu, tak ved preboha spolu uz niekolko rokov ako manzelia neziju, cize cista vyhovorka, ze kvoli nej nikam nechce ist :D
Predtym v tejto teme pisal, ze jemu sa ponuky len tak hrnu, akurat na vychode..
Proste Mimulus je typ cloveka, ktory sa bude do konca zivota stazovat, nadavat na vsetko, ale aby sa pozrel v prvom rade na seba.. aha, pardon, on je DOKONALY, ako som sa pred chvilou dozvedela :D
Niektori si tu velmi radi zamienaju depresiu s lenivostou, a kedze dnes je depresia v mode, tak tomu mnohi radi uveria
a Mimulus - ak mas depresie (tipujem), tak to je len nasledok toho, co pekne dlho potlacas, ze ides proti sebe samemu a nechal si sa dotlacit do kuta
ty jediny z toho mozes vyjst von, nik iny to za teba neurobi
ono je pohodlne hoviet si v tom, mam psych. problem, bla bla, nemas nahodou uz aj ID? vynikajuce..gratulujem
lenze to ta stastnym neurobi, ked budes mat 40-45, tak budes mat masivne problemy, stokrat väcsie, ako dnes......uvidis sam, ak to tam nechas dojst
ries, kym je cas.
a ziadny partner ti nema pravo ZAKAZAT studium a pod.
to je tvoja chyba, ze si si to nechal, sorry, ale je to tak...
ja sama som si v minulosti zle vybrala a pekne som si tu chybu (zly vyber) odpykala, fakt hnusne a dlho
lenze spätne musim uznat, ze to bola MOJA chyba, mala som vediet, s kym mam tu cest
lenze clovek, kym je mlady, ma malo skusenosti a preto sa robia tieto chyby...
jedine, co mozes urobit je, sa z toho poucit, analyzovat, prehodnotit, ZMENIT a ist dalej - inak
Mimulus - nespravny vyber partnera je velmi casty problem, nie si sam, prvy ani posledny.
Lenze to nie je neriesitelna vec.
Kolko mas rokov? Len aby si to raz nelutoval, ze si to neriesil. Ak mas do 35, do 40 rokov, mas moznost to riesit a ist si po svojom.
Ak skutocne chces.
Mimulus - prave si si sam odpovedal a aj identifikoval svoj problem.
Mimulus, ty sa mas pytas sam seba. Ak davas vseobecne viac na nazor okolia ako na svoj vlastny, tak to je uz sam o sebe problem :-).
neveris si
Mimulus, neviem KOHO si sa pytal. Ono ludia vo vseobecnosti NECHCU pocut pravdu a malokto ma tu odvahu ti tu pravdu do oci povedat. Zvlast, ak je to okolie, rodina, kamosi atd.
To by si musel jednak mat takeho cloveka v okoli, ktory by ta dostatocne poznal, mal tu odvahu ti to povedat + ty by si musel ochotny to prijat a aj sa nad tym zamysliet.
Osobne nepoznam cloveka, ktory by bol dokonaly ci bezchybny, mozno len nevies identifikovat chybu alebo fakt, ktory ta dostal tam, kde dnes si.
Tu nejde o to, nadavat ti, ci vyhlasit ta za ***, o to absolutne nejde.
Prave naopak.
Vsetci sme ludia, vsetci robime chyby.
Ale ak mas zivot taky, ze mas v nom vazne problemy alebo 1 vazny problem, treba to riesit.
Ak nie si ochotny a schopny zit na SVK, kde sa ako pises, musis pchat druhym do zadku, aby si sa niekam dostal, tak mozno by si bol stastnejsi v inej krajine.
To si ale mozes a vlastne smies zodpovedat jedine ty sam, lebo nik iny ta nepozna lepsie - ako ty sam....
a predtym, ze ma tu zbomardujete, pripadne nahlasite Adminom, ano, aj Maoam narobila vo svojom zivote vela chyb, ktore ju doviedli do velkych problemov, akurat pochopila, ze kym nepochopi toto, nic sa nezmeni
a nie, netrcim na socialke, nikdy som to nemala jednoduche a ano, som vazne chory clovek, s tym vazne je to este podhodnotene, ale nezvyknem sa stazovat
prave preto vas NECHAPEM, kks, ze vydrzite samych seba takto, ak vam fakt hori pod zadkom, tak by ste sa spravali UPLNE INAK, to mi verte (odzite X-krat), to clovek vtedy zapne automatiku a robi, co moze, dodatocne reflektuje a zistuje, ze v podstate to bol pud sebazachovy
kym mate este m oznost vyfnukavat a vyberat si, toto nejdem, tamto nechcem, mate sa VYNIKAJUCO