Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zeny za akú mzdu pracujete na východe?

Lulita

Maoam - ja viem, ze vela ludi by tu malo najskor utesovat teba, ale tak ber, ze ty si silnejsia, ja sa vobec nehnevam, ved vies, ze ja sa nejak hnevat neviem, ja chapem, ze som v srackach a aj ked sa mi zda, ze som jedina na svete s takym trapenim, je nas viac

skusala troje AD a potom som otehotnela a vydychla som si, ze som opat nasla samu seba a konecne sa vyspala bez kila hypnotik

z AD som mala nutkave pocity na smaovrazdu, menili mi osobnost, mala som s nimi desive sny, nemohla spat, pre mna su svinstvo...

Maoam

ja som tu uz len obcas (nastastie) a vzdy ked obcas nakuknem, zistim, ze niektori tu stale riesia to iste...

mas pre co zit, mas muza, ktory ta miluje, mas krasneho zdraveho syna, si stale mlada, vyborne vyzeras, mas 30.....tak bojuj! a zijes vo väcsom meste...vyuzivaj moznosti, hladaj moznost AKO ANO a nie ako sa to NEDA...otoc myslenie a prestan si tie uzkosti tak vsimat, musis si zamestnat mysel inymi, narvi si to terminmi, vykonmi, hocicim, hocicim, co ti odvrati fokus na uzkosti v hlave, mne sa vidi, ze nemas co velmi na praci doma ani inde, takze mas more casu na to ,SUSTREDIT sa na UZKOSTI a tym sa este zväcsuju....

Maoam

Lulita, kolko liekov ste vyskusali? Tu by ti dokazala ovela viac pomoct Kabel. Ta sa vyzna v AD-ckach.
Ak paradoxne reagujes na AD, mozno si mala zle zvoleny liek, ktory ti nesadol, treba skusat a hlavne aj vydrzat istu dobu, pretoze prve tyzdne vzdy byvaju blbe a symptomy sa ZHORSIA, potom sa to upravi...

ale obrat sa na Kabel v tomto

Maoam

Lulita, neobzeraj sa uz spät, vramci terapie sice budes riesit aj matku a vztah s nou, ale musis hladiet VPRED, dokym sa vkuse hrabes v tom, co bolo a snivas divajuc sa z okna, NIC sa nebude hybat smerom vpred.
Ries seba a postupne budes riesit aj pracu atd.

Niekde musis zacat, tocime to dokola ROK, zobud sa.

neber to zle, ale jasne, ze zaciname mat uz nervy :-)

Lulita

Maoam - moja psychiatricka je fajn, ona nemoze za to, ze kazdy liek co na mne skusala mal u mna debilne vedlajsie ucinky, ktore ma obtazovali rovnako ako uzkosti

Lulita

mimulusovi tusim pomahaju rodicia, ale byt asi plati zena, vravel tusim, ze jedlo si kupuje zo svojich, teda co dostane od rodicov

mne by mama nedala nic, pre nu som lenivy luzer a veru som nad uz rozmyslala, ze som ju asi sklamala, ale tak co uz, jej som nikdy nebola dobra, ani ked som mala pracu a vsetko v poriadku, vzdy mi boli davaný za priklad,lepsi, uspesnejsi, ja sa snazim nieco zarobit z domu, co zarobim, davam na jedlo a niektore seky, muz plati zakladne najdolezitejsie veci, aby sme neostali na ulici

Maoam

Lulita, lenze 7 rokov doma ti na bezstarostnosti a veselosti neprida, prave naopak, socialna izolacia, stratene pracovne navyky, totalne otoceny rezim, chodis spavat o 1-2 v noci, vstavas skoro naobed, chapes.......zacni u lekarov a psycholog a zacni menit denny rezim, dosledne...ine ti poradit neviem.

Maoam

Lulita - RIES TO, ak si nepochodila u jedneho neurologa/psychiatra a nesadol ti ani psycholog, chod dalej, KE nema jedineho lekara a jedineho psychologa, vramci SVK je to velke mesto.

Lulita

naposledy som robila v 2006tom...ja viem, ze to je uz dlho, velmi rada by som opat bola ta bezproblemova a stastna, co zvladala aj dve prace denne a bola v pohode

Lulita

Maoam - tak hysaky nemam, akurat v tej nemocnici ma to dost obtazovalo, lebo sa mi vyhrazali, ze tam budem musiet byt pekne dlho, odvtedy som uz bola v nemocnici a bola som uplne kludna, len musim vediet, kedy to skonci a presne co sa bude diat, ludia m apoznaju praveze ako kludnu, vyrovnanu, casto pocujem, ze flegmaticku, len ten strach, ten priserny strach a bezmocnost...keby tu neboli