Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zeny za akú mzdu pracujete na východe?

Maoam

ta prehnana uzkostlivost, hysaky - to je do velkej miery cast tvojej osobnosti, ale chapes, si uz osmy rok doma...mas 30, musis fakt daco zacat so sebou robit

keby si bola na vozicku, na dialyze, tak by som chapala, ze nemozes velmi vyskakovat, ale toto,co mas, sa fakt DA dobre zvladnut, ale ty si doteraz potlacala a utekala lekarom, psychologom ako sa len dalo - a kam si dosla? do peknej slepej ulicky....z ktorej nevies ako vyjst - jedine si dat spiatocku a vratit sa tam, odkial si usla a zacat ten bod riesit

Magy

Maoam - suhlas so vsetkym. Mimulus sa odpisal sam (ani nie tak u mna, ako sam u seba) uz len jedinym vyrokom: "je úplne jedno akú prácu budem mať aj tak viem, že za chvíľu ju stratím."

A vraj si veri!
Hovno. On uz VIE!
To uz nie je stadium, ked clovek nedufa, straca nadej, neveri...
On sa rovno postavil do pozicie, ze VIE ze tu pracu strati, nech sa deje cokolvek.
Holt s takym pristupom pracu mat nikdy nebude, lebo ju vlastne ani nechce. Sam seba hlboko vnutri presvedcil, ze ziadnu pracu si neudrzi lebo - a nasleduje milion dovodov.
Takze aj keby nasiel pracu, ktora by bola super (a verim ze takych prilezitosti mal kopec), uz z principu tam najde do tyzdna kopec pricin, preco je to zle a v dohladnej dobe odtial aj tak odide...
Mimulus, nic v zlom, ale ty si chodiaca tragedia. Prefackat a vysadit do divociny na Sibiri iba s jednym nozom.
Jedine to by ti pomohlo sa but uvedomit a zacat fungovat, alebo by bol pokoj.
Na cloveka ako ty pasuje uplne dokonale to stare zname - kto nechce, hlada dovody a kto chce, hlada sposoby.
Od teba tu uz roky aj ja citam len same dovody preco nie toto a preco nie hento. A presne TO je tvoj problem, pan dokonaly. hladanie vyhovoriek.
tvrdis ze "ak mi to niekto ukaze, zmenim sa". ja neviem ci to nechapes, ale toto je tiez jedna z milionov vyhovoriek, ktore mas. prenasanie zodpovednosti na ineho.
A ak ti to aj cirou naaahodou niekto povie, ukaze, tak sa mu vysmejes, ako si to spravil o par riadkov nizsie s tym, ze my ta tu vlastne nepozname. No ano, nepozname ta z pozicie cloveka, co ta vidi skoro kazdy den, stretava, rozprava sa s tebou. Ale pozname ta z pozicie ludi, ktori vnimaju odraz tvojej duse skrze pismenka. Uz cele roky. A to co napises, priamo a jasne odzrkadluje tvoje postoje, myslenie, nazory. A o tie tu ide.
Takze to napisem jednoducho. Prestan sa vyhovarat na vsetkych a vsetko okolo, a zacni hladas SPOSOBY, ako nieco dosiahnut.
Inak tu skysnes na fore dalsich desat rokov a mozno ti to aj bude vyhovovat, lebo budes mat dovod hovorit, ze dalsich 10 rokov ta zivot len bije a co ty si chudak mas pocnut... :P

Maoam

Lula, o to skor by si to mala zacat riesit, ked mas uz panicke ataky, zrejme pekne rozvinutu roky trvajucu uzkostnu poruchu (obe vynikajuco dobre liecitelne - ale to by si sa musela skutocne chciet liecit a aj liecit) a zrejme mas sklony k hysterii

vsetko sa da zvladnut, musis niekde zacat, ak toto das do laty, budes mat moznost riesit aj to dalsie

Lulita

ja viem, ze by som mala si dat opat kolecko po dr. po rokoch co osm nebola sa mi pridruzili nove zdravotne problemy, ale ked ja mam tak priserny strach, ze mi zistia nieco strasne a uz sa nevratim, mam aj traumu z minulosti, ked ma nechceli z nemocnice pustit a som sa teda narevala a navystrajala, ja viem, ze musim so sebou nieco robit, uz par dni si opakujem, ze tu odvahu musim najst a radsej to zacat riesit a mozno vyriesit ako sa trapit, ako napr. dnes, mala som prisernu noc, nikomu neprajem zazit to co som prezivala ja v noci

Mimulus - prepac, ale uviest, zenu, co sa s tebou roky nebavi, nemiluje sa s tebou, nekomunikuje ako dovod, preco nechces odist za lepsim je totalna idiotina

Filipova

Mimulus, my ti tu nechceme zle a ani ti tu nepiseme vtipy, aby si sa smial.

Ale smiech je zdravy, kvitujem ti to.. dufam, ze sa budes rovnako smiat aj o 10-20 rokov. Uprimne ti to prajem, bez ironie.

Pekny den

kabel ka

mimulus ziadne depresie nema, je to len mimoriadne nestastna povaha, ktoru dlhodobo nikto neznesie a on si v tom vyslovene hovie a lutuje sa...
ID nechce, pretoze by mu ho nikto nedal, nakolko mu vobec nic nie je

keby som ho poznala osobne, utekam co najdalej, je strasne otravny

Maoam

Mimulus: sorry, ale existuju povolania, kde sa nemusis vobec nikomu pchat do zadku, takych pozicii je viac nez dost,skor sa ti robit NECHCE, pripadne si si prilis chutny a prilis fajnovy na to, vysukat si rukavy alebo si UDRZAT pracu nevies, kvoli svojej povahe a adaptacnej neschopnosti, ale to nie je problem okolia, ale TVOJ osobny problem

nie si schopny reflektovat a tym padom sa budes navzdy povazovat za dokonaleho a VZDY, aj keby si pracoval v Skandinavii, Nemecku alebo v USA, vzdy bude na VINE okolie a nikdy nie ty