Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zeny za akú mzdu pracujete na východe?

Filipova

Lulita, ked si zatial doma, preco sa snazis nedovzdelavat? Napr samouk nejakych jazykov, ktory by ti dopomohli v praci.. dnes je svet internetu, netreba na vsetko prachy..

Ja neviem, nepoznam ta, ale z toho, co som ta tu zoparkrat citala mam pocit,ze ty si to uz davno vzdala.. mas 30 rokov a co planujes dalej? Dieta raz odide.. nenechavaj zivot plynut.. urob s nim nieco! Preco ta muz do niecoho netaha? Je to velka skoda, podla mna.. zivot je len jeden.. a ked uz zijeme, tak by sme ho mali naozaj zit a necakat len zo dna na den na smrt.. Prepac za moje slova, nemyslim to zle :)

Lulita

Mimulus - tak sa premozes, nejaka blba skusenost ta snad neodradi, ked hovoris o veducej funkcii, tak co sa bojis, ubijani su vzdy tí, co su najnizsie aj zotrocovani

Lulita

Mimulus - ale co ked ta nebude mat uz kto zivot co budes robit?

ked idem okolo bezdomovcov, mam mraz v chrbte ciha to na kazdom rohu

Lulita

Filipova - ja viem, o tých poziciach s vyssimi platmi mas pravdu...ale kedze tam amm kamaratov, tak viem, ze baba po ucnovke napr. mala 650 eur ako predavacka, tu o takom plate mozme snivat a minimalku v BA asi nema vela ludi...a byvanie o nicom aj tu drahe...na byvanie bez energii davame cez 500 eur, mam triasku z kazdeho noveho dna...

james bond

tak tak aj v ba to slo dolu vodou, robotu uz nenajdete tak lahko, a aj tie administrativne miesta v lepsich firmach uz nie su bohviako platene, na to ze clovek tam musi ostavat aj dlhsie a zadarmo samozrejme