Zaujima ma priemerna mzda, bez vysokej skoly, kolko teraz zvycajne davaju zamestnavatelia, za aisstentku, sekretarku, popripade predavacku v cistom, region vychod Slovenska, dakujem :)
Zeny za akú mzdu pracujete na východe?
Mimulus - samovrazdaaa
*ktore
Lulita, ked si zatial doma, preco sa snazis nedovzdelavat? Napr samouk nejakych jazykov, ktory by ti dopomohli v praci.. dnes je svet internetu, netreba na vsetko prachy..
Ja neviem, nepoznam ta, ale z toho, co som ta tu zoparkrat citala mam pocit,ze ty si to uz davno vzdala.. mas 30 rokov a co planujes dalej? Dieta raz odide.. nenechavaj zivot plynut.. urob s nim nieco! Preco ta muz do niecoho netaha? Je to velka skoda, podla mna.. zivot je len jeden.. a ked uz zijeme, tak by sme ho mali naozaj zit a necakat len zo dna na den na smrt.. Prepac za moje slova, nemyslim to zle :)
Lutovat sa na tomto fore :DD Sorry Mimulus, nedalo mi :DD ber to ako joke ;)
a co mas v plane dalej so zivotom...
Mimulus - tak sa premozes, nejaka blba skusenost ta snad neodradi, ked hovoris o veducej funkcii, tak co sa bojis, ubijani su vzdy tí, co su najnizsie aj zotrocovani
teda živit
Mimulus - ale co ked ta nebude mat uz kto zivot co budes robit?
ked idem okolo bezdomovcov, mam mraz v chrbte ciha to na kazdom rohu
Filipova - ja viem, o tých poziciach s vyssimi platmi mas pravdu...ale kedze tam amm kamaratov, tak viem, ze baba po ucnovke napr. mala 650 eur ako predavacka, tu o takom plate mozme snivat a minimalku v BA asi nema vela ludi...a byvanie o nicom aj tu drahe...na byvanie bez energii davame cez 500 eur, mam triasku z kazdeho noveho dna...
tak tak aj v ba to slo dolu vodou, robotu uz nenajdete tak lahko, a aj tie administrativne miesta v lepsich firmach uz nie su bohviako platene, na to ze clovek tam musi ostavat aj dlhsie a zadarmo samozrejme