Ahojte, nájdem tu parťačku ktorá by držala mliečnu diétu so mnou. Ak sa niekto nájde, napíšte meil. Teším sa.
13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3
zatiaľ ani len deko :(
dobre ranko zienky, hlasim 2kg dole, zacina sa ti to pacit, Vam sa ako dari? Pochvalte sa
Dobre no ..tak ja už začinam asi tretikrat ale od zajtra to už musi vyjsť .. je tu niekto kto by na to šiel od zajtra? :)
zacala som len vcera a zvladam to v pohode tiez chudnem z macou... Takych 9-10 kg chcem dat dole a potom uvidi co dalej, ja cvicim kazdy den hodinu a je to vidiet konecne...tak som sa rozhodla tomu dopomoct dalsou dietkou
Tany :) ahoj ale v pohode tietu sice nedrzim ale pocitvo tancujem kazdy den pol hodinu zumbu a cvicim cviky na brucho a stehna :D snazim sa jest pravidlne v malych mnostvach :) a je mi takto fajn ked si kazdy den zacvicim :) sem tam idem aj na korcule alebo behat :) ak zvysi cas :)
ale mamina ta sa drzi uz vravi ze musi vydrzat ked uz toto všetko vzladla dnes uz ma 9 den :D cize iba mlieko :D schudla uz z 81 na 75 kg :) takze je celkom spokojna :)
a vam sa ako dari ? citam ze super :)
Silviag kašli na to, nejaká chudera už nevie ako by zaujala pozornosť tak sa hrá na slovenčinárku maj ju v paži :)
Ako si zvládla dnešný deň ?
Peta_a vôbec sa nad tým nevytáčaj.
Silvus28 vôbec mňa to netrápi. Ja na rozdiel od teba aspoň napíšem ale ty len buzeruješ a kde si doteraz bola? Náhodou viem veľmi dobre,že sa tam píše tvrdé "y" ale ty si sa nikdy nepomýlila?To je škoda....Možno raz sa ti to podarí... Teba vôbec neriešim a ani ma to nenašvalo.
Ostatným sa ospravedlňujem za hrubicu ale pri rýchlom písaní sa to stane. A ktorej sa to nestalo nech sa prihlási.
Čaute....
Silvus28 .... hlavne že ty si bezchybná!
Peta ako sa ti darí?
silvus28
Prepac ze sa stariam ale mna vytaca to ked niekto sa stara do toho ako niekto pise! Myslim si ze je to uplne jeho vec.Nepise ziadnu zapisnicu alebo nieco podobne kde musi byt všetko bez chyby a este nieco ty sa asi nikdy nepomylis ked nieco pises rychlo!ach milujem takeho reci ohladom pravopisu druhych!:)
baby radšej keby ste sa najprv naučili pravopis...preboha veď "my" sa píše s ypsilonom (Silviag), to vie aj žiak zo ZŠ....a ty si dospelá "inteligentná" žena??? možno to nie je podstatné, ale strašne ma to vytáča keď vidím takéto banálne blbé chyby...