Ahojte, nájdem tu parťačku ktorá by držala mliečnu diétu so mnou. Ak sa niekto nájde, napíšte meil. Teším sa.
13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3
Ahoj Silvinka tak ja mám dnes o kilečko meneeeeeej :) Akurat som si urobila masko na obed tak sa tesim :)
Ahojte baby.
Tany veď mi sme ostali stále pisateľky. Ostatné kde ste, či ste všetky na dovolenke pri mori? Píšte ako sa máte .Prvý deň za mnou a ďalší predomnou. Držkajte sa všetký a ako sa vám darí???
Ahojteeee tak konečne mám čs napísať vám, začalo som dnes spolu s mamčou. Celý deň máme mliečko a makáme doma ako fredky, upratovali sme komplet celý dom, kosili našu maxi záhradu, bazén sme čistili a taaak. Tak vám dám vedieť koľko sa mi podarilo zhodiť :)
Teraz som si dala do mlieka lyžičku džemu čučorietkového a rozmixovala, je to neskutočne dobré :) a ani nemám pocit zhrešenia :) ked som bola na záhrade dala som si paradajku lebo som už nevládala a je mi supiš :) Držte sa bojovníčky :) A Silvia neboj sa tento týžden to dáme, ukažeme našim kilečkám že snimi vieme zatočiť ;)
Ahojte moje bojovníčiky. Čítam,že sa vám darí v chudnutí a dodržiavaní chodov. Juli25 kľudne sa môžeš pridať k nám. Tany a už si sa aspoň priblížila k vysnívanej váhe? Mne sa to nejako nedarí,už to nejde tak ako prvý krát.Vtedy som to cítilia na oblečení hneď ale teraz nie a ani na vláhe.Ostatné držkajte sa. Pekný deň!!!
ahojte rada by som sa k Vám pridala od zajtra výška 175 váha ....kedže nemám doma váhu tak neviem :)
no ahojte vidim ze kazda pise:)) taak drzalaa som sa celkom faajn piatok vecer som si akurat dala 2 opekane chlebiky bo som bola na opekacke...a dnes rano som sa postavila na vahu uz mi to nedalo tak -2kg ne wela...chcela som aspon 3 ale tak dufam ze dalsi tyzden to dobehnem.....dajte vediet ako baby...:))
Hmmm :D vonku je pekne, tak nikto na nete. Ja sa drzim a tesim sa z toho. Dufam, ze to dodrzim a vyjde mi to tak ako prvy krat. Vacsinou som zlyhala, ze som nemala nieco kupene, ale teraz je uz vsetko ako ma byt v chladnicke. Takze OK. A vy ako?
no jak baby ta nepisete a nepisete ajk sa vam dari....:)) a este otazka kedy sa budeme vazit???
Ahojte dievčatá, ja som na tom asi tak, že to v pohode zvládam, dokonca ani neriešim, že držím nejakú diétu, jednoducho pravidelne jem mliečne výrobky.
Včera som si ale dala bagetku. Ani nie preto, že osm nedokázala odolať, alebo že som bola veľmi hladná, ale môj žalúdok odmietol počúvať, mala som kŕče v bruchu a strašne ma bolela hlava, čo u mňa je totálne atypické.
Preto som sa najedla. A bez výčitiek. Dnes ma tiež pobolieva brucho a mám kŕče, tak som sa rozhodla jesť síce pravidelne, ale pridám do svojho jedálnička iné jedlá (oddelím si stravu) a nejakú teplú polievočku.
Držte sa
Muška, držím palčeky. Ja osm to skúšala asi 10x a až teraz mi to ide tak akoby som chcela. Aj ked úbytok veľký nečakám, keďže ja som si tým všetkým hrozne spomalila metabolizmus a u mňa to ide pomaličky, možno aj preto lebo chudnem z menšej váhy (57kg).
Ahojte kocky. Ja som to od toho pondelka nestihla, ale idem na to od zajtra. Ak ma vezmete na milost. Uz to chcem fakt vydrzat. Lebo len zavazky, ze idem do toho a potom mame doma rozhadzany rezim a ako bol ten skaredy cas tak ma ani zivot nebavil. Ale teraz sa do toho chcem zasa pustit. Ja som bez jojo efektu, hore dolu mi skace kilo dve, ale bezo zmeny. Ale sa tak dobre pri tom citim. :D Baby, podporte ma este raz. :D