13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3

Tany

metalica.... ja ju drzim uz spolu zo Silviou asi 6-7 krat :)
a svoj vysledok tu dam az po skonceny tejto dietky takze o 10 dni :)

MetallicA

no čo dievčatá, prvý krát ju držite či už viackrát ste ju? Koľko ste pochudli? ten prvý deň vyzerá dosť ľahko:)) ale isto sa ajt to dá zvládnuť, ked sa javorová sirupová dá 14 dní.

Tany

Klaudia, drzime mliecnu dietu, je to napisane uz v nazve tejto skupiny.... Ked si das do googlu vyhladat "13 dnova mliecna dieta,, najdes rozpis co mozes kedy papat.....ak mas este nejake otazky kludne sa spytaj

Clau__Dia

Tany alebo Silviag možete napisať vaš jedalniček prosim? Držite tu 13 dňovu dietu? 6e napriklad jeden deň len mlieko a tak? Alebo nejaku inu? Ďakujeem :)

Tany

lusil tak potom uz neviem ako ti pomoct,nemas nadvahu,pojde ti to pomaly Taaak a 3 den je za nami, vazit sa budem az v pondelok.Uz sa tesim na zatrajsok aj ked neviem co budem papat,musim pozriet rozpis

lusil44

tany, tancujem doma, chodila som na hip hop dva roky tak niečo na mne ostalo nalepene a rada tancujem takže denne tak pol hodinky až hodinku...a stale nič

lusil44

Tany: ako ja si myslim že je to v pohode, ale tak nejak tie kilečka preč ísť nechcú :( a podľa mňa majú z kadiaľ ísť