Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3

Silviag

Peta_a ja som miesto mäska (keď sa mi nechcelo robiť)dala aj tuniaka v paradajkách v konzerve alebo filety na masielku.Mňamka.Ja som si napr.dnes dala ešte z nedele bravč.mäsko urobené na prírodno s hríbikami.No predsa to nevyhodím,lebo deti sú na prázninách a nemá to kto jesť okrem manžela.Gabika a ako ti chutil tvaroh - dal sa zjesť?Kristínkita_1 aj ja som si kúpila práve teraz 2 blúzky od kolegine (priniesla ich z Nemecka) a ja te cottage nemôžem - nechutí mi.Držkajte sa moje zlaté a o 16,00 nás čaká zeleninka ja si dám uhorku z foliovníka.

Kristinkita_1

Dievčatá aj mne sa darí. A som aj akási spokojnejšia so sebou. Lebo keby som nevydržala, tak som zo seba sklamaná a nervózna.
Dnes som aj samu seba potešila a kúpila som si pekné šatky. Veď je potrebné nejakým spôsobom potešiť sa no nie?
Ja papám namiesto tvarohu cottage - a keď máte rady sladké tak si zadovážte cottage - jahodový. Mňamky, ten je dobrý.

gabikaa

silviag ...presne wiem o com howoris...skusim to aj ja tak...fuhaaa akurat kukam na hodinky a je cas na tvaroh.. a petka chude masko je napr kuracie abo aj morčacie....:))) aj rybka je chude maso...

Peta_a

ahojte
Tak vcerajsi den som zvladla uplne na jednotku takze som na seba pysna :) Dnes je to v pohode vobec este nepocitujem hlad a to uz o hodinku mam papat maso :D takze sa teším :DD

Mam este jednu otazku :D no 6 den :D mozno si budete mysliet ze som tela alebo co ale chcela by som vedet ze co je npriklad chude varene maso ?:) dakujem za odpoved:):)

Silviag

Gabika ja si ho musím troška posypať vanilkovým cukrom,inak ho nezjem.Ja nemám radá sladké ale toto si musím osladiť.Nejde mi dole krkom.Držkaj sa....

gabikaa

no ahojte ...aj ja som vcera vydrzala..dnes som uz mala jogurt mnaaaam...a o tri hodky vraj tvaroh...hmm to mi nejak nesmakuje..date si tvaroh cisty??

Silviag

Dobré ránko dievčatá. Ako sa vám darí? Ja som to v pohode vydržala.Ráno som si dala miesto termixu(neľúbim ho) alcidko.Včera som zavárala broskyne a tak mi išli na chuť ale nedala som si ani jednu.Držkajte sa.

Kristinkita_1

Caute baby, ja som to dnes v pohode zvladla. :) a som na seba hrda, ku večeru som si dala ale dva platky sunky, lebo mi uz riadne vyhrávali cigáni v bruchu :)
Tak snad mi to vydrží.