Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3

juli25

a medzi rečou táto stránka je určená pre fitnesky, ktoré do seba ládujú také blbosti .......bohužiaľ ja nemám čas si chodiť do fitka a čo nemám zvyšné peniaze na takého "doplnky"

lusil44

tany: nie nie, vsetko idem podla diety ale na obed jem viac menej to čo mame doma, akurat že v zdravšej forme si to upravim a taku detsku porciu...

Tany

Silvia nevadi obcas si aj ja nieco zle precitam a odpisem :) takze v pohode ... a sa mi zda ze my sme zacali spolu v marci nie ? :) ved to je jedno hlavne je ze sa blizime k svojmu vytuzenemu cielu v chudnuti
Lusil.... tak mas na rano napr: zeleninu, potom mas normalne obed a na veceru mas napr: ovocie? Dobre som tomu pochopila ... alebo jes hocico ?

Silviag

Tany až teraz som zistila,že to sa pýtaš Lusil.Veď som sa aj čudovala,veď mi si tu už dlho píšeme a navzájom sa povzbudzujeme. No nič. Tak som sa aspoň pripomenula.Ahojte všetky a pekne chudnite.

Silviag

Juj Tany moja ťažkú otázku mi dávaš, že kedy som začala držať dietu. Aspoň čo si spomínam po veľkej noci (apríl). Bola som si sadnúť s mojou kamoškou,ktorá túto dietu držala a keď som ju uvidela skoro som na zadok spadla. Perfektne schudla, ona ju akurát vtedy dokončila.A tak ma to naštvalo,lebo vždy sme mali rovnako kg (52) a ja som sa vyšplhala v novej robote na úctihodných 72. No hrôza!!!! A od vtedy som váhu stiahla na 62 kg a cieľ je aspoň 55 kg. Aj tak som zatiaľ spokojná.A mám 42 rokov.
Zajtra idem s rodinkou na Donovaly do Habakukov. Už sa tešíme.Pekný deň.

lusil44

tany mám 19, výšku 170 a 74kg...a diétu nikdy nedrzim úplne presne, obed väčšinou zjem tak detskú porciu...a už od minuleho tyzdna od piatku sa snažím...

Tany

Silvia dakujem velmh pekne,no jasom maximalne spokojna,za 2 dni 2kg, presne ako ked sme zacinali. vcera som dokonca zapla nohavice 42 to bolo radosti, este ciselko dole koncim s chudnutim. Uz len cvicit cvicit a cvicit.Dnes som si uz dala polhodinu na orbitreku aj obed som navarila (paradajkovu polievku ktora sa nevari) a zemiaky s klobaskou,chlapi samusia poriadne najest.... Ja si dam o 11:00 zavinac vcera som si kupila,uz slintam od rana LUSIL ...Od kedy drzis dietu? Kolko mas rokov? Vaha? Vyska?

Silviag

Ahojte dievčatá. Ako sa vám darí? Ja to celkom dobre zvládam. Schudla som tiež okolo 2 kg. Horšie je na tom,že v nedeľu idem k mojej mamine aj s rodinkou,lebo budú u nej hody.Pečený diviak, dusená kapusta,knedľa a kolotoče. A to nehovorím zákusky,ale tie našťastie nemám rada. Asi si v ten deň dám delenú a dám si iba mäsko a kapustu.Toto sa nedá odmietnuť. Pobede kolotoče s deťmi a strelnica. Tany gratulujem ,tiež si dobre schudla.Ono teraz to už ide pomalšie. Keď sme začínali 1 krát,išli tie kg rýchlejšie dole.Peta_a držkaj sa. Ja som bola včera otvoriť kultúrny dom u nás,lebo baby cvičia zumbu od 19,00 do 20,00.Chodia aj moje dievčence ale ja som nenašla ešte odvahu. Ja si radšej zacvičím doma a sama. Držkajte sa ostané a pekný deň.