13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3

KatrinNR

Ahoj dievcence, dieta v pohodke, hladna nie som, ale musim sa stale niecim zamestnat, aby som nemyslela na jedlo :-)) Kedy sa chystate najblizsie odvazit?

gabikaa

ja suhlasim so silviou este mas cas...tvoje telo sa este vyvija, rasties....takzee este mas cas na taketo diety....dievcata akurat som dojedla kuraci nárez mnaaamky....vy ako? pochvalte sa

Silviag

Ahoj Peta_a prosím ťa ty nedrž túto dietu. Ja mám tiež 16-ročnú dcéru a chcela ju držať so mnou. Zakázala som je ju. Vy ešte máte času dosť na túto dietu. Tiež skúsila 2 dni a potom už som jej nedovolila.Teraz pravidelne je - raňajky,obed a večera do 17,00 hodiny. Večer si zacvičí hodinu a ešte ide na zumbu.A cíti sa super aj nejaké kg jej išli dole. Prosím ťa ani ty ju nedrž pokazíš si celý metabolizmus. Držkaj sa prirodzene chudni. Ja a tvoja mamina mi sme už iná kapilola.My to musíme zobrať razantne,lebo roky pribúdajú a tie kg idú nám pomalšie.

Peta_a

Ahojte :)
tak ja vas musim sklamat ale ja som to vcera uplne všetko porusila .. Neslo ani tak o to ze som bola hladna praveze by som povedala ze vobec nie .. ale islo o to ze ma strasne az na nevydrzanie bolela ta hlava proste sa to nedalo vydrzat aj mamina mi vravela ze som strasne bleda .. ze sa mam najest ..tak som ju posluchla .. asi to bude tym ze moje telo neni este pripravene na taku dietu alebo neviem kedze mam 16 rokov :) tak dufam ze vam sa to podari !!:) ja som sa rozhodla ze budem pravidelne v malych mnozstvat jest .. a este budem chodit behat cvicit adt :D:)
a este nieco moja mamina to drzi a zatial jej to ide v pohode :) takze drzim vam palce :)

gabikaa

ahoojte babiky:)) taak drtim saa som spokojna nie som hladna vobec akurat pijem kavu bez cukru ..len s mlieckom...len mam kusok posunuty rezim lebo som vstala o 10 a vtedy som si dala prve jedlo cize ovocie 2 mandarinky a kukam uz si idem dat paradajku asi s uhorkou:))pisteee:D

Luckatucka

Ahojte,už dlhšie čítam Vaše príspevky o tejto diéte.Je to lákave zhodiť tak rýchlo veľa kg,ale prečo potom niektoré držíte tu diétu opäť ak tam nenastáva jojo efekt?
Je tu niekto kto naozaj zhodil okolo 5kg a váhu si udržal bez toho aby diétu každý mesiac opakoval?
Nie je Vám zle z toľkých bielkovín?
Aké ste vlastne vysoké,koľko vážite a koľko chcete diétou zhodiť?

Kristinkita_1

Tak co dievčatá, čo sa dnes neozývate, ako vám to ide?
Ja sa celkom držím s výnimkou včerajšieho večera - neodolala som a dala som si melón - ovocie na veceru :(
Ale tak dnes už chcem byť poslušná.

gabikaa

no dievcataa takzee...dnesny den opat za nami a celkom uspesne aj ked namiesto maska som si dala maly tanierik francuzkych zemiakov co sa zvysil zo vcera...nevyhodim to ...vooobec ne som hladnaa...no a ten tvaroh nakoniec som si dala cerstve borovnice no bolo to otrasne take kysle :D bez chuti lebo som si nedala cukor:D:D ale ta lepsie ako z drôtom do oka:))) drzme sa:))

Peta_a

Fu baby ja uz mam take stavy ze koniec :Dnejde ani tak o to ze som hladna ale o tie chute :D ale njviac ma sere to ze ma boli hlava dost aj vcera vecer ma bolela a dnes tiez nieze boli ale skor kruti neviete co stym ?