Ahojte, nájdem tu parťačku ktorá by držala mliečnu diétu so mnou. Ak sa niekto nájde, napíšte meil. Teším sa.
13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3
matka ja pijem sumivy celaskon vo vode...ked mi to nechuti tak si da cistu vodu, a s tym mliekom,ja ma doma co obsahuje 1,5% tuku na tom podla mna nezalezi len aby si vypila spravne mnozstvo
matka ja pijem sumivy celaskon vo vode...ked mi to nechuti tak si da cistu vodu, a s tym mliekom,ja ma doma co obsahuje 1,5% tuku na tom podla mna nezalezi len aby si vypila spravne mnozstvo
No uz sa do toho dostavam dako :-))) ja momentalne cez den ked som hladna pijem cistu vodu so stavou z cintronu ... mozem aj popri tejto diete? a este mam taku dolezitu otazku..ake mlieko? my kupujeme to z toho stroja...a neviem ci popisom k tejto diete je na nete viac ale ten co som citala ja neni pisane o ake mlieko ide..ci plnotucne nizkotucne alebo ake....???
neverim ze sa furt najdu take tupane.... citaj: www.beh.sk
No uz sa do toho dostavam dako :-))) ja momentalne cez den ked som hladna pijem cistu vodu so stavou z cintronu ... mozem aj popri tejto diete? a este mam taku dolezitu otazku..ake mlieko? my kupujeme to z toho stroja...a neviem ci popisom k tejto diete je na nete viac ale ten co som citala ja neni pisane o ake mlieko ide..ci plnotucne nizkotucne alebo ake....???
ja si dava masko dusene niekedy samotne,niekedy zo zeleninou alebo drezingom...vajicka ja robim na makko tie milujem..a nevazim si jedlo na vahe takze ti neviem povedat ci je to gramaz v surovom stave...no skor by som povedala ze v uvarenom
No ja normalne nadnou zacinam uvazovat :) prvykrat o nej dnes pocujem a ta dlzka diety a hlavne kila ma akoze fakt zaujali:)len by som sa chcela spytat ...mozno hlupo hej ale potom uz budem asponchytra:) ked je pisane kuracie maso, hovadzie...to mam jest cisto same?ziadna priloha..alebo mozem si dat k tomu lad.salat?bo ten ja lubim :-) a ta vaha je pred varenim alebo po ? a vajicko na makko alebo na tvrdo? ak midakto odpovie budem vdacna, ze ma zasvatite do tejto diety:)
No ja normalne nadnou zacinam uvazovat :) prvykrat o nej dnes pocujem a ta dlzka diety a hlavne kila ma akoze fakt zaujali:)len by som sa chcela spytat ...mozno hlupo hej ale potom uz budem asponchytra:) ked je pisane kuracie maso, hovadzie...to mam jest cisto same?ziadna priloha..alebo mozem si dat k tomu lad.salat?bo ten ja lubim :-) a ta vaha je pred varenim alebo po ? a vajicko na makko alebo na tvrdo? ak midakto odpovie budem vdacna, ze ma zasvatite do tejto diety:)
scull...budeme radi ak sa k na pridas
Matka ja som ju drzala 2x po sebe a ma o 15kg menej,teraz som zacala po 4 mesiacoch pauzi opat drzat a da vediet kolko schudnem :)
ahojte akurat som si precitala ten rozpis aky je naordinovany...ja som zacala drzat dietu predvcerom ale nie tuto...ovocie, suchare, ladovy salatik a kuracie masoo, robim brusaky, cvicim na fit lopte a skacem na svihadle..zatim f pohodke len ma chyta po veceroch hlad ..ale zatim zvladam:) Noo len chodim po nete a zrazu ze za 13 dni 8 kilo ...no koho to nezaujme a ked ste babule pisali ze ste ju drzali uz viackrat..tak pomaha alebo akooo ??? precitala som si o nej daco aj na inom fore a tam pisu ze pomaha ako komu...tak ako to je? :)dakujem krasne:)