Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3

matikmatuska

Ahoojte pomalicky sa psychicky pripravujem na tuto dietu..chcela som uz od vcera ale boli sme u bud. svokricky a to uz vidim ze by stale pindala keby som nejedla, tak som si povedala ze od pondelka:) len este mam taku otazocku...na nete je strasne vela opisov a podrobnosti k tejto diete a vacsinou kazdy je napisany inak..tak by som sa chcela spytat aspon co sa tyka prveho dna..nasla som den taky ze cely den iba mlieko ale aj taky ze som si mohla vybrat bud mlieko alebo nizkotucny jogurt tak ktory je "pravdivy"? :) dakujemm

scull

čo je na tom zlé si dať nejakú 14 či 13 alebo 7 dnovú diétu veď ich nedržím dookola stále ....neočakávam ,že nimi zázračne schudnem neviem koľko kíl.......niekto drží pôst 40 dní pred veľkou nocou a jedia iba chlieb a pijú vodu a chceš povedať daniela, že toto tiež nie je normálne však?

Tany
dariť sa mi zatiaľ nedarí nijako, ale rozhodla som sa ,že mliečnu diétu nechám zatial tak a od pondelka si dám ovocno-zeleninovú kúru keďže mám teraz dostatok čerstvého ovocia a zeleniny na záhradke :) a Vám sa ako darí?

scull

xdanielax
už som držala túto diétu aj som s ňou schudla a to je už pár rokov a telo ma poslúcha ako nikdy v živote tak ako neviem čo riešiš .....mne ide hlavne o to, aby som sa naučila pravidelnejšie jesť a táto diéta je dobrým štartom k lepšiemu zdravotnému štýlu ......tak keď teba po pár rokoch neposlúcha telo tvoj problém, ale tak nemusíš tu ostaných urážať

xdanielax

tak pardon. len ked venujes tomu clanku aspon minutu tak zistis ze toto normalne urcite nie je. ale ved rob si so sebou co chces. len potom sa necuduj ze telo neposlucha o par rokov.

scull

xdanielax ako prečo nás urážaš? To je každého osobná vec akým spôsobom chudne a ty nemáš právo nám nadávať

Tany

Muska potom daj vediet kolko sa ti podarilo schudnut, ja sa odvazim az po 13 dni :) v pondelok nebudem doma tak sa necham prekvapit :)

Muška

Ahojte. Aj ja drzim s vami, aj ked som si po dva krat zopakovala jeden den, lebo som bola mimo a nevedela som, co mam jest :) Takze tri dni som bola na druhom dni. Cize dietu budem mat 16 dnovu. Ale neporusujem. Som zvedava, ci dam nieco dolu. Potom napisem. Dufam, ze sa mi podari sa sem dostat aj castejsie. Drzte sa dievcataaaaa :)