Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3

jarka..

Ahojte ,chcela by som sa opytat ,kto zacina od zajtra ,vahala som no ked neskusim neuvidim ,tak idem dotoho uz musim..

Tany

kočky dala som dole dve kilečká, budem tu až v pondelok tak vám tu píšem už dnes.... a od pondelka začínam odznova :) držte sa a užite si víkend ;)

MetallicA

ja som začala deň tou 4dňovou zase :) a na obed šalát zeleninový s kukuricou lebo v takých teplotách ešte aj v meste sme boli s mamou tak to ako v Afrike:D neskôr si dám asi výživu alebo jogurt biely s medom dobrá alternatíva je a j. nápoj mne to hrozne chutí:)

Tany

metalica tak to poznam ja som tieto dni tiez miesala jedno cez druhe ale z rozumom :)
ivka.... ja sa drzim fajn aj s mamcou :) kilecka idu dole no pomalicky nie ako na zaciatku ked sme zacinali, dnes mame desiaty den a mali sme tiez jogurt a musli na ranajky tak fajn sa citime zatial budeme sa vazit po trinastom dni :)

MetallicA

tany nie to ja nerobím ved ja som stále na diéte viac menej a pohyb, iba ked idem mať svoje dni tak 3 dni sa neviem udržať ale to je asi normálne.

iwus93

Tany no ved jasné že nie. Napr. včera som mala 1.den dalo sa to vydržať, o 16tej som si dala biely jogurt hádam to nebol prešľap, ale chcela som už aj aspon niečo tekuté. A večer ma strašne začala bolieť hlava, ale to asi z toho tepla, a spala som len 3 hodiny a dalej sa mi už nedalo.
Dneska pokračujem, dala som si termix, ale k tomu ešte aj 2 malé keksíky plnené kokosovou náplnou, idem cvičiť tak hádam to neni také strašné, inokedy viem zjesť strašne vela sladkosti.
A vy baby ako sa vám darí?