Ahojte, nájdem tu parťačku ktorá by držala mliečnu diétu so mnou. Ak sa niekto nájde, napíšte meil. Teším sa.
13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3
Ahojte to som ja Tany no neviem sa tu dostat tak pisem takto...... ja som zacala chodit do skoly a kilecko som zhodila za tyzden takze asi tak a idem od zajtra drzat taku po svojom .... tak uvidime ako to pojde dam vam vediet a dufam ze sa tu uz dostanem cez prihlasenie :) drzte sa dievcata
prosim vas co obnasa ta mliecna dieta? co presne sa moze v akom case jest? napisete mi skusila by som ties
ahojte kocky ,ja dietujem,pokracujem ,,budem rada ked sa niekto prida,,maoam tie ktore chcu schudnut viac dietu opakuju niekolko krat po sebe...
ahojte, ja by som sa chcela opytat, preco sa zacina viackrat nanovo, to tie diety prebiehaju vo fazach alebo ako tomu mam porozumiet? po akom obdobi zacinate vzdy nanovo? dakujem za odpoved
Ahojte dievčatá a kde ste?? Ktorá ešte dietuje. Ja začínam od pondelka 5.9.Deti už pôjdu do školy a ja nebudem musieť tak vyvárať. Všetkým ktoré dietujete držím palčeky. Pekný deň.
ahoj tany ,dakujem za radu,dnes je to priserne ,som strasne hladna no ale drzim sa zatial ,hahah skusala som vazit kolko to je tych ddesat dkg ,no ked som to zbada konecnaaaaaaaaaa hahaha,,,jedno jablko tri platky sunky no dufam ze to zvladnem ....
Jarka ked.sa.zobudis tak sa napapaj a potom každé 3 hodiny ......ja som si dala buď jogurt alebo mlieko miesto tvarohu......... Na som nes prisla len do neda zajtra ale pokračujem svami...takže držte sa zienky
este sa chcem opytat ci nevadí ze nebudem mat ranajky? ze zacnem o desiatej lebo spiim dlho hahahha...uz som si bola aj nakupit vsetko ,ovocie zeleninku acidko termixi a pod ,,,
ahojte kocenky,,tany to je super vysledok ,,ja idem s velkej vahy pol roka na lozku 30 kil namne vvaaaaaaaaaaaaa,,,ale dnes zacinam babulky s vami,chcem sa opytat na ten termix je jedno aky? a namiesto tvarohu jogurt mozem? som este doma na pn tak to by som mala zvladnut ...tak zhuru do boja...pekny den..
Ahojte čítam,že ste riadne chudli. Tany gratulujem aj k tým 2 kg,čo si dala dole. Ja som tiež tak schudla.Už to nejde tak ako prvé razy. Ide to veľmi pomaly.Ja sa k vám pridávam a idem odo dnes chudnúť s vami.Dnes to bude trošku horšie,lebo sme ešte doma a chudne sa mi lepšie,keď som v robote.Jarka kľudne môžeš sa k nám pridať uvidíš že to zvládneš.Pekný deň všetkým ....