13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3

Silviag

Tany tak sa ti osvedčila len tá mliečna. Moja mama aj s otcom ju držala minulý týždeň pred dovolenkou a výborne schudli. Ja už ani inú neskúšam. Táto mi vyhovuje lebo nemusím toľko pre seba variť - stačí keď siahnem do chladničky a dám si či už mlieko,jogurty alebo zeleninku a ovocie. Pri najhoršom si spravím zeleninkový šalátik. Ja som dnes na 4 dni. Musím sa ti fakt pochváliť, že dodržujem ju poctivo. Potom napíš kedy začínaš.Troška ťa povzbudím. Pekný deň a víkend...a držkaj sa.

Tany

Silvinka zlyhala som :D Pribrala som kilo naviac :D a to som chcela schudnúť :)) kakám nato, od pondelka idem na mliečnu :) alebo od zajtra ak budem doma :)

Silviag

Ahojte kočky ako sa držíte? Mne sa zatiaľ darí. Tany a ako sa volá fórum ohľadom dukatovej diety? Napíš nech sa na to mrknem.Pekný deň dietujúcim.

Tany

muška ja som ju našla tu na fóre .... skús prehľadať články možno ju nájdeš momentálne nemám čas ... keď budem mať dám tu link.... držte sa :)

Muška

Boze, babenky, vy ste este tu? Ja sa len tak kontrolujem, nedrzim dietu. Ale nieco by som chcela zacat. 6 kil dolu by bolo superne. Ale ako? Nejako ma to nebavi. Co to je za diety, Tany?
Inak Tany, Silvi caute

Tany

teraz 76 :) a ešte 8 a už končím, dnes som mala mať bielkoviny celý deň ráno som si dala mlieko a do teraz nič ani nemôžem lebo som bola u zubárky :( tak hladujem trošku ale som rada aspoň ma to neláka do chladničky :)) Dukanovu idem držať :)tak ti dám vedieť či funguje :)) držím palčeky aby si nezhrešila

Silviag

Som rada Tany,že si sa mi ozvala už si mi chýbala. Ja som na treťom dni dietky. Zatiaľ sa držím.Ja som sa už tiež naštvala a riadne sekla s jedlom.Cez leto som tak fajn schudla,hoci som len 3 kg pribrala ale už som z toho nervozna.Držím ti palčeky aby sa ti podarilo schudnúť tých vytúžených 8 kg (aj nme by to stačilo) a akú dietku ideš držať? A vlastne na akej váhe si teraz ostala.Mne sa zvýšila na 66. Hrôza.
Pekný deň ti prajem.

Tany

Silvinka už som sa naštartovala, od zajtra idem držať dietku ale nie mliečnu, tak som zvedavá či sa mi podarí tých 8kg zbaviť, mamča chce dať dole ešte 5kg tak ideme do toho spolu :) teším sa a budem ťa informovať :)