Ahojte, nájdem tu parťačku ktorá by držala mliečnu diétu so mnou. Ak sa niekto nájde, napíšte meil. Teším sa.
13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3
Ahoj Silvia ja by som ešte chcela 8kg :) ale nejako sa nemôžem prekonať, teraz keď chodím do školy mi to nejakosi nejde :( až sa na seba hnevám
Ahojte baby a kde ste nepotrebujete už chudnúť? Asi ste všetky štíhle....
Ja mám dnes 2 deň. Ktoré to ešte držíte?
Ahoj Tany som rada,že si sa ozvala,lebo mi chýbate všetky. Ja tiež som to dnes porušila a zajta znova,lebo ideme v kotlíku variť kapustnicu s bývalými kolegynami. Už sa teším teraz a nedá sa to odrieknuť. Ozvi sa ešte čo máš nové už sme ostali zo starej partie iba mi dve......
ahojky, ja sa drzim papam vsetko a mam stale rovnaku vahu, teraz ked chodim do skoyl sa mi tazko drzi dieta :) ale ja sa odhodlam :)
Hnedookaa drížím ti palce aby si to vydržala.Ja som v nedeľu mala posledú rodinnú oslavu a dnes začínam aj s maminou od znova. Dúfam že sme správne naštartované a vydržíme to ako predchádzajúce kolá, lebo posledné 2 so to nevydržala.(operačky)Babky boje a kde ste ostatné Tany, Kristinkita_1,Vikiviki,Muška, Laurina a prepášte až som na niekoho zabudla. Kde ste všetky - chýbate mi.Dúfam že sa máte dobre a nepriberáte. Pekný deň.... a až budete mať chvíľku času tak napíšte.
ahojte babulky.....som tu nova...chcem sa k Vam pridat,od zajtra zacinam :) drzte mi palceky..ja Vam drzim velmi :))
Ahojte tak konecne mi to ide cez iny vyhladavac :) tak mne stale kolise jedno kilecko hore dole ale som spokojna maximalne este som sa nepustila do dietky ani nevime ci sa vobec mam ... ked budem mat chut opat nepapat tak zacnem :)
Teším sa Hanka. Ja sa zatiaľ držím dobre a o 16,00 idem mať ďalšie mliečko.Čaute.
cawte baby, idem od zajtra s vami,kazdy den vam napisem,papa
Tany moja som veľmi rada,že si sa konečne ozvala. Držkaj sa a píš. Už si mi chýbala.Ja ti tiež oznamujem,že dnes začínam s dietkou.Už ďalšie mliečko za sebou. Ktoré ste dnes začali s dietkou, ozvite sa.....