Ahojte, nájdem tu parťačku ktorá by držala mliečnu diétu so mnou. Ak sa niekto nájde, napíšte meil. Teším sa.
13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3
Muška a čo si ty choručká? Keď nemáš ani čuch ani chuť tak ti aspoň bude jedno čo budeš jesť.Držkaj sa a píš...
Ahoj Muška ja už mám ďalšie mliečko za sebou.Ktoré sa k nám pridali? Držkajte sa a pekný dníček...
Ahojte. Tak som to vcera ukoncila a dnes zacnem. :) Zacala som ako som slubila, zobudila som sa chora, nemam ziadny cuch a asi ani chut tak mi to zrejme pojde:) A vy ako?
Ahojte. Tak ja idem zajtra do toho s vami a tesiiiiiiiiiim sa. Pa.
Ahojte žienky tak ja som do teraz vydržala nepapať no dala som si nakoniec kuracie mäsko a mrkvový šalát :) dnes už nebudem nič papať, zajtra pokračujem pekne v druhom dni :)
Ahoj Muška ja som tiež ostala v šoku čo to tu máme za reklamu.Hrôza. Muška ja môžem začať s tebou od zajtra ale keby sa pridala aj naša stará parťáčka nebolo by zle. Tany ozvi sa...Budeme sa aspoň navzájom povzbudzovať,lebo mna to samú tiež nebaví a už som veľa krát začala ale som ju nedokončila, tiež ma nemal kto povzbudzovať.Tie prvé razy nám tak pekne išli a to tým,že sme sa navzájom povzbudzovali.Napíš či začínaš....a kto sa pridá? Mne sa tiež nepáči tá dukatova....Moji rodičia sú teraz na dovolenke na Malorke a pred ňou si dali túto dietku a dobre schudli do plaviek. Pekný deň všetkým
Pozrela som si tu Dukanovu dietu, ale som z toho jelen. Tato sa mi zda jednoduchsia. Nechce sa mi nad tym lamat hlavu, takze ja idem do mliecnej na isto. Ozvite sa mi .
Preboha! Toto co je tu za reklamny spot? Baby, ja idem na tu mliecnu od zajtra. Tany, nejdeme na to spolu? Lebo samej to nejde, to zas zlyham, ale s podporou to pojde ako prvy krat. Takze ja zacinam v utorok. :) Kuknem sem este vecer, ci sa niekto pridal. :) Pa a drzim palceky
Ahojte ako sa máte. Tany ako pokračuješ s tou novou dietou?
13 dňovú už nikto nedrží a ani sa ju nechystá nikto držať?Ozvite sa...
Silvia od pondelka sa na to zrejme dám :) idem ku zubárke tak papať nebudem môcť dám si mliečko a hádam to zvládnem :) teším sa ako kilečká pôjdu dolee :)