Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3

Silviag

Ahojte kočky, zatiaľ sa držím,len miesto tvarohu som si dala jogurtík. Najhoršie to bude doma,keď budem vyprážať karfiol mojej rodinke.Ale dúfam,že to zvládnem.Pôjdem asi do záhradky popáliť uschunutú burinu aby ma to nelákalo do chladničky. Držkajte sa....Pekný deň...

Muška

No koniec sveta... :( Tatik spravil zdravu zeleninovu misu s vajickom a samozrejme klobaskou. Neodolala som a 5 koliesok je vo mne. Plus zelenina a vajce. Moje nervy, zajtra ma uz nikto nevytoci:(

Tany

muška silvia ďakujem za podporu, rozhodla som sa zajtra budem piť len vodu, mlieko nebudem do školy trepať :) poobede keď prídem zo školy prídem sa vám tu pochváliť ako sa mi to supiš podarilo :)

Muška

Tany, nic si z toho nerob, hod to za hlavu a pokracuj. Motivuj sa, ze uz to nepokazis. V skole je stres, to potom ide. Moj dedko, dozil sa 94 rokov v perfektnej kondicke a fajcil krabicku denne a ked dal dve povedal : Dnes bol dobry den. Podarili sa mi dve skatulky:) Takze pozit pristup. Silvi aj ma to zavazuje, ze kvoli mne. Ja neporusujem, dufam, ze aj zajtra nesklamem. Drzte sa. Huraaa a do tohoooo!

Tany

silvia keby to tak šlo normálne som nahnevaná na seba ale že totálne :) prvý krát mi to išlo tak pekne :) a teraz ... ach joj a zišlo by sa tých 8 kg dať čím skôr dole

Silviag

Tany nevadí,jeden prehrešok ti neublíži -pokračuj ďalej akoby sa nič nestalo.Veď ja tiež možno budem mať prehrešky ale už nebudem začínať od znova.Držkaj sa a nedaj sa ....

Tany

zlyhala som :( už neviem čo mám zo sebou robiť aby som nejedla, dnes baby v škole že ideme na kebab, a nedokázala som sa prekonať to sa nedaloo :( ide ma poraziť :((

Silviag

Muška moja ja som si dala o 13,00 acidko jahodové no dúfam že som nič nepokazila -veď je to tiež tekuté ako mliečko.My máme tiež v aute klímu ale ju vôbec nezapíname ja mám hneď nádchu aj deti.Zajtra máme ráno jogurt potom tvaroh ale ten si asi zamením lebo mne ten tvaroh nechutí.A o 13,00 hod "mäsko" mňam,už sa mi teraz zbiehajú slinky. Teraz v robote je to v pohode ale keď prídem domov,tak musím radšej odísť z kuchyne,no len dnes pobede idem variť pre rodinku tak sa musím premôcť a spomeniem si na teba,že ťa nesmiem sklamať a porušiť to.Držkaj sa a pekný deň.

Muška

Veru tak. Brat ma viezol v aute a mal pustenu klimu. Uplne som z toho nejako premrzla, alebo co. Mliecko mam za sebou, teraz si davam este kavicku, aby som nezaspala, i ked pri malom by to bol vykon. Tesim sa, ze aspon my dve sme tu, silvi. Podpora robi svoje. Uz som chcela dopapat jeden jogurtik, ale spomenula som si, ze tu budem pisat, tak letel do kosa. :) Naco hriech pre trochu chuti, ktoru ani nemam :) Musim pozriet ten rozpis na zajtra, uz ani neviem ako to bolo. Zatial pa.