Ahojte, nájdem tu parťačku ktorá by držala mliečnu diétu so mnou. Ak sa niekto nájde, napíšte meil. Teším sa.
13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3
Vitaj medzi nami Simkaaa.Kľukne sa môžeš pridať k nám. Ja túto dietku držím tretí deň.Je to super keď sa takto povzbudzujeme.Pekný deň a zajtra sa tiež ozvi ako zvládaš deň.
Ahojte baby, pridávam sa k vám ak môžem od zajtra, už raz som ju držala a schudla som 5kg pred tehotenstvom, teraz po bábatku mám čo to navyše a 5kg by bodlo dať dole, páči sa mi ako si tu píšete skoro každý deň, to by som potrebovala aj ja :-) na výdrž.
Dobre ránko spolubojovníčky. Ja som si na ránko dala hrozno,karfiol som si nedala - neporušila som to.Na desiatu si dám rajčinku a troška uhorky.Na obed mám kúpenú salámku. Ešte som sa nevážila ale bruško mi padlo a cítim sa oveľa ľahšia,no uvidím čo na to povie váha ale odvážim sa až v nedeľu v polovičke dietky.Budem vás informovať.Bože mám takú zimu v kancelárií,že si idem uvariť čajíček na zohriatie.Majte a píšte...
dievčatá zvládla som to :) zajtra si dám niečo ľahké a dobré na papaníčko, budem vás informovať som rada že mi takto pomahate :)
dobrú chuť ti prajem :) ja budem papkať zajtra asi si dám karfiol na desiatu objavila som ho v špajzi :D ja som tiež už čajík vypila strašne sa dnes ochladilo
Tany moja, taký bufet v škole poznám. Moja mladšia dcérka tretiačka stále pýta centíky na všelijaké sprostosti - žuvačky,lízatká. Ja by som to hneď zrušila. Radšej jej robím desiatu a má v nej rožok, maškrtku a ovocie. Aj mne ti je nejaká zima. Už som si tretí čaj uvarila,ale hádam to už do 17,00 hod. zvládnem.Teraz práve papkám zeleninkový šalátik.Čauko...
ďakujem silvinka, akurát som si bola čajík urobiť mi je nejaká zima a držím sa dnes to zvládnem ľavou zadnou a ďakujem krásne, potom sa vám tu pochválim ako som dopadla ....ale tak hádam na 1* :D ja nevie čo budem zajtra papať, chladnička je prázdna napoly :( a v škole v bufete samé sračky predávajú
Tany darilo sa mi dobre nalievam sa stále čajíkom na chudnutie.Už sa teším na zeleninku o 16,00.Večer su uvarím len jedno vajko,lebo dve nezjem je to pre mňa veľa.A zajtra sa teším na ráno a hlavne na hrozienko o 7,00 máme také dobré v záhrade.Mňam.Držkajte sa ja som dnes v robote do 17,00 máme dlhý stránkový deň.Tany držím ti palce aby ti dobre dopadla písomka a pekný zvyšok dňa.Muška a tebe sa ako darí ????
kávička je vo mne idem sa vzdelávať, kočky vám sa dnes ako darilo ?
ahojte kočky tak aj som to zvládla teraz som si kávičku urobila a idem sa učiť zajtra ma čaká písomkaa :( večer dám vedieť či som vydržala