Ahojte, nájdem tu parťačku ktorá by držala mliečnu diétu so mnou. Ak sa niekto nájde, napíšte meil. Teším sa.
13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3
no nemozem uverit :))))) po dlhom dlhom case kliknem sem a co nevidim??? zname mena, juj ci som rada.... tak priznam sa aj ja som trosku nabrala nazad, ale ani sa necudujem ked jem ako blazniva. Potrebujem 5kg dole, len sa volako neviem spravne nastartovat, zajtra zacnem s vami. paa
Ahojte kočky. V sobotu som síce porušila,lebo som bola na mošovskom jarmoku pri Martine a dala som si kotlíkový gulášik z diviny (ktorý milujem),ale nevadí pokračujem ďalej.Držkajte sa.
Dnes som si to trochu prisposobila, ale v zasade som to dodrzala. Tesim sa na zajtra a snad tu niekto bude, pa.
ja som mala na ranajky jogurt na desiatu jablcko a na obed zeleninovy salat a k nemu pizzu :( trosku prehresok ale pokracujem dnes budem mat este syr a koncim s papanim :)
Ahojte ja sa tiež držím, ráno jogurtík a o 10,00 Alcitko. Na obed si spravím šalátik,lebo dnes robím v robote iba do 12,30. Už sa naň teraz teším. A o 16,00 mám už pripravené hrozienko z našej záhrady.Pekný víkend všetkým a držkajte sa.
Ahojte. Tak ja som vzdrzala, aj ked som nemala kedy pisat. Mala som doma hektiku. Bola som u nasich, ale zvladla som to a dala si len kuracie prsia na vode. Huraa na dalsi den.
jabĺčko je vo mne, na dnes mám svoje odjedené, teším sa na zajtra :) aj keď neviem čo budem zase papať no hádam sa niečo nájde... podla jedálnička nejdem vôbec no papám len to čo ,,môžem"
Sima v bufete nič iné nemali len samé sladkosti tak som si kúpila umierala som od hladu :)
Tany ty papáš rožtek? to si vybočila z mliečnej či som mala zlú nájdenú mliečnu dietu :-(
Sima vitaj medzi nami držíme palce aby si to vydržala do konca
Silvia ja som si dnes dala na raňajky jogurt, na desiatu musli tyčinku, na obed som mala grahamový rožok zo šunkou nedávno som prišla domov a bola som hladná tak som si dala paradajku a trošku šunky :) ešte si dám jabĺčko a môžem ísť spokojná búvať :)