Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3

Zuzu1409

Ahojte zienky ja som tu sice nova ale tuto dietu som uz drzala a vydzala som asi tak 3 dni haha :D Od pondelka ju idem zacat znovu kto sa ku mne pridaaa :O)

Muška

ahoj silvi. ja sa uz na seba hnevam, ze to stale dva dni zacnem a normalne na to zabudnem. pojdem s tebou od pondelka a dam si pripomienku do mobilu.

Silviag

Ahojte kočky, už tu dlho žiadna nedala príspevok. Ja vám chcem oznámiť,že začínam s dietkou od pondelka 24.10.Kdo sa pridá ku mne. Musím to 100% dodržať.Ozvite sa ako sa vám darí. Veľmi ma mrzí, že sme už prestali si písať.Pekný víkend všetkým.....

Tany

ahojte taj ja sa stale chystam zacat a stale nic... papam kazde tri hodiny pomenej a drzim si stale svoju vahu tak som spokojna :) a netrapim sa nad kileckami ... ked pojdu dole tak pojdu... :)

Silviag

Ahojte Tany a Muška. Ako sa vám darí...
Ja som to tiež porušila ale dodržujem princípy delenej, včera som mala ovocie a ryžu a dnes mám jogurtíky a mliečko.7.11. idem na trojdňové školenie s kolegami do Dudiniec tak do tedy chcem troška si upraiviť váhu aby som sa mohla promenádovať pri bazéne a saune. Dúfam,že to zvládnem.A vy sa ako držíte? Ozvite sa.