Ahojte, nájdem tu parťačku ktorá by držala mliečnu diétu so mnou. Ak sa niekto nájde, napíšte meil. Teším sa.
13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3
Ahojte zienky ja som tu sice nova ale tuto dietu som uz drzala a vydzala som asi tak 3 dni haha :D Od pondelka ju idem zacat znovu kto sa ku mne pridaaa :O)
ahoj silvi. ja sa uz na seba hnevam, ze to stale dva dni zacnem a normalne na to zabudnem. pojdem s tebou od pondelka a dam si pripomienku do mobilu.
Silvi idem s tebou do toho lebo je to už na nevydržanie somnou :(
Ahojte kočky, už tu dlho žiadna nedala príspevok. Ja vám chcem oznámiť,že začínam s dietkou od pondelka 24.10.Kdo sa pridá ku mne. Musím to 100% dodržať.Ozvite sa ako sa vám darí. Veľmi ma mrzí, že sme už prestali si písať.Pekný víkend všetkým.....
No aj ja som to nezvladla. Vela prace, kramy k tomu. *Zajtra zacinam odznova. Dobra sprava je, ze som nepribrala.
ahojte taj ja sa stale chystam zacat a stale nic... papam kazde tri hodiny pomenej a drzim si stale svoju vahu tak som spokojna :) a netrapim sa nad kileckami ... ked pojdu dole tak pojdu... :)
Ahojte Tany a Muška. Ako sa vám darí...
Ja som to tiež porušila ale dodržujem princípy delenej, včera som mala ovocie a ryžu a dnes mám jogurtíky a mliečko.7.11. idem na trojdňové školenie s kolegami do Dudiniec tak do tedy chcem troška si upraiviť váhu aby som sa mohla promenádovať pri bazéne a saune. Dúfam,že to zvládnem.A vy sa ako držíte? Ozvite sa.
dnes idem byt na vode a mliecku :)
žienky ja som to zase pekne dovrzala... ach joj šľak ma trafí a teraz mám obžieracie obdobie :((
Som veľmi rada Vikiviki,že si sa ozvala pridáš sa k nám. Držkaj sa a pekný deň