Ahojte, nájdem tu parťačku ktorá by držala mliečnu diétu so mnou. Ak sa niekto nájde, napíšte meil. Teším sa.
13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3
No zienky ja to zatial tiez drzim ale uz nech je zajtra lebo ma tak bolii hlava ze koniec :) inac citala som na viacerych forach ze mozte pit bud mlieko alebo kefir alebo nizkotucny jogur citali ste to aj vy?
ja som nevydržala :) priznám sa :)
Ahojte ako sa vám darí? Ja už mám nachystané ďalšie mliečko. Mňam.Držkajte sa....
Ahojte moje zlaté bojovníčky. Takže dnes začíname. Jedno mliečko mám už za sebou. Ako ste vy na tom? Som veľmi rada,že ste sa pridali ku mne. Muška nemusíš sa hnevať na seba, nie si sama čo to takto robí. Ale musíme to teraz vydržať. Naše prvé začiatky pred letom boli super a úspešné.Spolu sme to vydržali.Cez leto som sa výborne cítili so schudnutými kilami.Teraz mám naspäť 3 kg.Oproti tomu čo som schudla to neni až tak veľa.Ale ja sama sa zle cítim.Takže Lusil,Muška,Zuzu a Tany držkajte sa a píšte.Pekný deň...
zuzana1409 ja som ju už držala schudla som 15 a pribrala som teraz 1kg ale to preto že som žrala ako besná tento týždeň tak sa ani nečudujem :)
Zienky a je tam nejaky brutalny jojo efekt?
Ja uz som ju drzala a fakt zabera...je to super ked potrebujete rychlo schudnut
Zatial sme 4 ? tak to je paraaaaaaada no len duufam ze to spolocnymi silami zvladneme :) Idem zatial pripravit mlieco na zajtra do robotky :)
Pripájam sa! Od zajtra idem na to! :)
vidím že od pondelka začíname zatiaľ štyri :)