Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3

Zuzu1409

Booze a ja taka hlupaba sa vazim kazdy den :( Uz to nebudem robti :D A co si si take pokupila Silvuska ? :O)
Muska mne nikto nepovedal ze cottage nemozem ja som sa len tak opytala pre radu ako podla vas bab co mi poradite :D Drzkajte sa mi a bojujte dalej budem aj ja :D Aspon duuuuuuuuuuuuuufam hehe :)

Silviag

Ahojte kočky.Ja som včera bola v Poľsku na nákupoch,takže som to trošku porušula,lebo nemohla som fungovať iba na zelenine a ovocí. Nevládala by som behať. Dala som si iba jeden rožok so salámkou a papričkou. Ale večer som už pokračovala v dietke. Dnes pokračujem tiež práve si dávam mliečko. Zuzu neboj sa tie kg pôjdu dole ale hlavne to uvidíš na oblečení.Pri tejto dietke neni dobre sa každý deň vážiť. Ja sa odvážim až v nedeľu.Mne sa už teraz dobre zmenšilo bruško. Rifle sú mi volnejšie. Nezúfaj ja som tiež touto dietkou schudla 9 kg a niekedy mám o 1 -2 kg navyše ale to je v pohode.Teraz by som tiež chcela schudnúť tak 5 kg. Budem šťastná.Držkajte sa a píšte.

Zuzu1409

No ja to tiez dodrzujem dnes sme skoncili 3 den :) Lenze ja som na vahe nesla dole ani gram :( a pritom to dodrziavam :( neckam po troch dnoch 3 kila samozrejme ale aspon pol kila som myslela ze dam dole :(

Muška

Kto hovori, ze Cottage je zle? Je to najlepsie co moze byt, nieco som si k tomu nastudovala. Paradne ta zasyti a dlho sa travi, takze nemas pocit hladu. Ja ho jem namiesto tvarohu. Ten vzdy nemusim, tak si ho nahradim takto, alebo jogurtom. Ak nemozem vidiet jogurt, tak si nahodim termix.
Co sa tyka vahy, ja som do toho datumu, co tu vidis schudla 13,5kg. Ked som sa prejedala, tak mi nabehli max 1-2 kg, ale to islo hned dolu po 2-3 dnoch tejto diety. Sem tam som to s dievcatami zacala, ale ked som bola na svojej vahe, tak som to nejako vzdala. Nosila som oblecko 44-46, teraz 38-40. Schudla som vyrazne v nohach, zadku, ale celkovo po celom tele. Len treba fakt dbat na pitny rezim, co sa mi velmi v zime nedari :( Ale ja som spokojna, naucila som sa jest, nemam chut na sladke atd. Takze u mn super. Teraz chcem dat dolu 5 kg. ...a potom nieco pred plesovou sezonou:) :) :)
Inak Silvi, Tany - neporusujem!

Zuzu1409

mam este jednu otazku ...........kedze ste uz drzali tuto dietu kolko ste schudli a kolko sa vam vratilo kg a po akej dobe :) dakujem cmuk

Zuzu1409

No partacky moje zlatee :) Akurat sa chystam spapat papriku a naozaj je dnes lepsie menu :D Mam len jednu otazku co si podla vas mozem dat namiesto tvarohu?? Okrem jogurtu lebo uz aj z jogurtu mi je zle :( Cottage je podla vas hlupost sice som neskusila pretoze cakam na vase vzacne rady poradteee pliis lebo ja sa z toho tvarohu asi povraciam hehe :)

Silviag

Ahoj Muška som rada,že si sa ozvala aj ja sa zatiaľ držím a tiež mi bruško spadlo.Spolu to určite vydržíme.Ozvi sa a píš....

Silviag

Ahojte bojovníčky. Ale zatiaľ sme len dve podľa príspevku???Kde ste ostatné?Zuzu môžeš kľudne si dať aj kefír a ja si dávam aj alcitko.Dnes máme pestrejší deň a lepšie menu.Ja si idem dať miesto tvarohu jogurtík activiu.Nemám rada tvaroh.Držkajte sa a píšte....

Muška

Ahojte zienky. Takze ja som vydrzala ak neratam jeden centimetrovy hryz do fasirky :) Ale inak ok. Dnes budem na seba prisna. Som doma, takze bezim na nakup a tesim sa do boja. Ale brucho mi po vcerajsku spadlo, ako vzdy pri tejto dietke, tak sa tesiiiim. Drzte sa. Pa