13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3

Muška

Zuzu, preco koncis? Tak si porusila, no co uz... Ja som si dnes tiez potajomky dala cokoladu. Mala som hektiku. V pohodke pokracuj dalej a nestresuj sa. Ved zajtra pokracujeme bez problemov, nie? Pritvrdime... Tak neschudneme 5 kil, ale 3, aj to je dost, nie. V polovici kazdeho kriza chyta, ale potom to ide fajn. Drzime si palce.

Zuzu1409

Zeny koncim asi odstreliim sa nebola som domA a behaciek dnes hore dole a nemala som kde a ako a co najest a porusila som to zjedla som trochu zemiakov s kuracim prsom :(( asi to vzdaaavam zbytocne som sa trapila 5 DNI :(

Tany

baby tak dnes som nezacala mala som 2 rocne krstniatko na prazdninach endalo pri nej nejest. ale od zajtra mam iny rezim uz ma to takto nebavy sz len slubujem :) idem bojovat dam si mliecny den drzte sa :)

Zuzu1409

No ahojte moje babenky zlate :) Som rada ze si tu takto piseme a podporujeme :)Dnes 5 den pfuu ale ide to :) Celkom sa drzim len ide o to ze si to velmi nevazim ale asi zacnem moja vaha asi dostala sok a vkuse mi inac ukazuje niekedy ma uz z toho chyta infarkt ale tak co uz :D Dufam ze to dokoncime az do konca ......Kazdy den mam take nastrahy doma alebo v robote vyprazany syr, kuracie syrove nugetky ale sosovickovu polievku mliecnu na porazenie :( Ale drziiim sa i ked musim veeeeeeeeeeeeelmi bojovat proti sebe :D Drzkajte sa mi moje krasne :O)

Silviag

Ahoj Muška veľmi sa mi páči ako si napísala Zuzu o našej dietke. Zuzu, Muška má pravdu a hlavne píš a uvidíš,že to spolu vydržíme. Pekný deň... Držkajte sa...

Muška

Ahojte dievcata. Tak som tu a s odhodlanim, ze to zas dopadne dobre. Vcera som neporusila, dnes to tiez nemam v plane :)
Domci, dietu si najdes cez google, alebo v tejto diskusii myslim na nejakej prvej druhej stranke. Ak to budes dodrzovat urcite schudnes. Ja vlastne nepoznam nikoho, komu by sa to nepodarilo s touto dietou. Treba len veeela pit a dodrzovat odstupy. Ja by som odporucila si aj tie potraviny vazit, clovek ma iny odhad, viac si dopraje. Ja som schudla na prvy krat dost, myslim nejakych 6kil, potom som dodrzovala principy - pravidelna strava, pitny rezim atd. Ale neboj sa, aj ja som si dala kremese a podobne. Prestala som ale sladit kavu a pit sladke veci. Aj ochutene R*jce nie su nic moc - vela kalorii. Najlepsia je voda s citronom. Napusti si do flias, uvidis ako malo pijes :)Ale pojde to dolu urcite. Domci, urcite chod kazdy den na toto forum, baby ta podporia, mne to hrozne pomohlo. Ked sme tu cez leto malo chodili, nedarilo sa mi. NENECHAJ SA ODRADIT OKOLIM, ktore hned zacne ponukat najlepsie lahodky a bude ta prehovarat, aby si si neznicila zdravie. To tak byva vzdy. Ved oni prestanu, ked budes ako srnka. A ked porusis, nestresuj sa a pokracuj dalej akoby nic. Vela stasticka a pevnej vole.

Silviag

Ahojte kočky, tak ďalší deň za nami a bojujeme ďalej.V Poľsku som nakúpila ovocie,zelelinu ale oblečenie nemali také čo by mi padlo do oka. Ani deťom ani sebe som nič okrem skladkostí nekúpila, manžel si kúpil zimné kožené tompánky.Mali tam pre nás nádherné čižmi na zimu a len za 20,- eur.Zuzu Muška má pravdu, že niektorým idú centimetre dole. Ja som bola tiež ten príklad. Na 7 deň som bola nešťastná,že mám len 1,5 dole ale cítila som to na veciach,že som určite v centimetroch dosť schudla.Všetko mi lietalo a musela som si kúpiť druhé nohavice alebo som ich zužovala. Potom som sa už nevážila a brala som celú dietku športovo a až na konci som zistila ako som super schudla.Ja na túto dietu nemôžem dopustiť.Aj moji rodičia čo sú proti dietam, si ju raz za 2 mesiace dajú.A zvládajú ju super.Zuzu a aj ostatné držkajte sa - spolu to zvládneme.Domci daj si do google "13 dnová dieta" a tam nájdeš presný postup.Muška aby si nám neodpadla - dávaj na seba pozor. Vštkým prajem príjemné sviatky dušičiek.

Domci477

Muška chcela by som vedieť že čo tá diéta vlastne obsahuje a ako sa má držať? prosím ťa potrebujem zhodiť aspoň 15kg..ďakujem :)

Muška

, ale boli aj take, ktorym sa to rozbehlo v druhej polovici. Takze ako kto. Hlavne, ze sme sa pustili do boja. Len vytrvat. Zajtra bojujeme dalej, drzte sa dievcata.

Muška

Ahojte. Tak dnses som mala narocny den. Vlastne som bola od 12 doteraz mimo domu a fungovala som v skratenom rezime. Teraz som si dala salat. No boli ma hlava, nemala som sa kedy najest.
S tou vahou / netreba sa vazit stale, je to hodne o centimetroch / moj nazor. Ale boli tu kocky, ktorym isli rychlo kila dolu