13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3

Tany

Silvinka pre tak to je najdôležitejšie ja sa tiež nejdem už vážiť, papám každé tri hodiny to čo je v rozpise tak priberať logicky nemôžem :)

Silviag

Ahojte babky ja som tiež zhrešila,ale pokračujem ďalej. Zuzka neblbni pokračuj ďalej - veď keď neschudneš 5 kg tak aspoň 3 kg ako napísala Muška. Držkajte sa.Ja sa cítim super nohavice mi plápolajú aj riflem,zatiaľ som sa nevážila ale už to že to cítim na sebe a veciach ma ani nazaujma koľko som schudla. Dôležité je, že veci sú mi veľké.Pekný deň vám všetkým bojovníčkam a mám váš všetky tiež rada Zuzku,Tany,Mušku......

Zuzu1409

Tany a Muska nepoznam vas osobne ale mam vas rada :) Aj teba Silvi :O) Ste nesmierne zlate ze ma takto podporujete a aby ste vedeli a boli na mna hrde haha tak vam oznamujem ze som to nevzdala a bojujem daleeeeej :D :D A vam sa ako dari ? :)

Tany

zuzka a ty nekonci, pokracuj dalej.... to ze si si dala trosku zemiakou a masko nevadi, mi to tiez nedodszujeme 100%tne, v pohode pokracuj hlavu hore ide sa dalej a kilecka pojdu dole ;)

Tany

greta ide o 13 mliecnu dietu....

Zienky tak aj som nedavno vstala a dala som si moje prve mlieckoo :) uz sa tesim na dalsie

Tany

greta ide o 13 mliecnu dietu....

Zienky tak aj som nedavno vstala a dala som si moje prve mlieckoo :) uz sa tesim na dalsie

gre_ta

O akú to tu ide diétu ženy? Možno by som sa pridala a ako vidím celkom sa tu podporujete, čo by sa mi zišlo keďže okolo mňa mi všetci len frflú a brblú do stravovacích návykov...