Ahojte, nájdem tu parťačku ktorá by držala mliečnu diétu so mnou. Ak sa niekto nájde, napíšte meil. Teším sa.
13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3
to tu vazne nikto nie je kto so mnou zacne???
nezacina niekto od pondelka? aby som mala spolubojonicku
Silvinka pre tak to je najdôležitejšie ja sa tiež nejdem už vážiť, papám každé tri hodiny to čo je v rozpise tak priberať logicky nemôžem :)
Ahojte babky ja som tiež zhrešila,ale pokračujem ďalej. Zuzka neblbni pokračuj ďalej - veď keď neschudneš 5 kg tak aspoň 3 kg ako napísala Muška. Držkajte sa.Ja sa cítim super nohavice mi plápolajú aj riflem,zatiaľ som sa nevážila ale už to že to cítim na sebe a veciach ma ani nazaujma koľko som schudla. Dôležité je, že veci sú mi veľké.Pekný deň vám všetkým bojovníčkam a mám váš všetky tiež rada Zuzku,Tany,Mušku......
ahojte kočky tak ja som dnes druhý deň na bielkovinách :) a chystaám sa začať znova túto dietku :)
Tany a Muska nepoznam vas osobne ale mam vas rada :) Aj teba Silvi :O) Ste nesmierne zlate ze ma takto podporujete a aby ste vedeli a boli na mna hrde haha tak vam oznamujem ze som to nevzdala a bojujem daleeeeej :D :D A vam sa ako dari ? :)
zuzka a ty nekonci, pokracuj dalej.... to ze si si dala trosku zemiakou a masko nevadi, mi to tiez nedodszujeme 100%tne, v pohode pokracuj hlavu hore ide sa dalej a kilecka pojdu dole ;)
greta ide o 13 mliecnu dietu....
Zienky tak aj som nedavno vstala a dala som si moje prve mlieckoo :) uz sa tesim na dalsie
greta ide o 13 mliecnu dietu....
Zienky tak aj som nedavno vstala a dala som si moje prve mlieckoo :) uz sa tesim na dalsie
O akú to tu ide diétu ženy? Možno by som sa pridala a ako vidím celkom sa tu podporujete, čo by sa mi zišlo keďže okolo mňa mi všetci len frflú a brblú do stravovacích návykov...