Ahojte, nájdem tu parťačku ktorá by držala mliečnu diétu so mnou. Ak sa niekto nájde, napíšte meil. Teším sa.
13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3
Dobre ranko. :-) Ja neveriiiiim, vy ste este tu? Tany, Muska,Silviag, od dnes idem na to aj ja!!! Ako sa vam inac dari? Vcera som si povedala ze si po dlhom case zasa dam tuto dietku, pozrela som na forum a som nesmierne rada ze zacinate prave dnes aj vy! Tak s chutou do toho!
wau tany, mas moj obdiv, naozaj
maruska123 .... 15kg :) a zacala som s vami drzat ale nie podla planu, dnes som mala od rána do 14:00 jablcka dve na desiatu v skole äcely den som ich pomaly zula) a na obed o 15:00 som si dala franzuzsku polievku a kuracie prsicka s paradajkou :) este si dam cajik a koncim s papanim :) uz sa tesim na zajtra
Ahojte. Este si davate nove kolecko? Pridam sa tiez. Ale som sa pozrela teraz, takze zacnem od zajtra. Ja sa tiey lepsie citim, okolie mi hovori, zue som schudla, tak sa vazit nepojdem. Az po tomto kole. Pa a drzte sa. Sme bojovnicky, mam vas rada.
tany no veru by si mohla, cim viac ludi tym lepsie, spolu nam to pojde lahsie :)
tany kolko si schudla od zaciatku?
Ahojte nové bojovníčky držím vám palce aby ste vydržali tých 13 dní, nieje to až tak veľa a stojí to zato :) ja som si dnes dala jogurt na raňajky, potom až obed kuraciu roládu zo šunkou a syrom + zeleninka k tomu :) Pekný deň vám prajem zajtra možno začnem s vami uvidím ako sa vyspím :)
caute baby, ja by som tiez isla do toho s vami. budeme si pisat kazdy den, co ako sme zvladli dany den? tesim sa, do vianoc budeme kocky, pa :-)
super, takze od zajtra??? prvy den len na mlieku, ale to zvladnem :)
maruska@ ja kludne .... ale ja som uz schudla, ale takych 10 este nezaskodi :D