Ahojte, nájdem tu parťačku ktorá by držala mliečnu diétu so mnou. Ak sa niekto nájde, napíšte meil. Teším sa.
13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3
Svik kludne sa opytaj ked pride rada ti odpovie :) ja som mala dnes od rana do 14:00 3 jablcka nakrajane na ,,desiatu" v skole a teraz som si dala trosku sosovicovej polievky a zeleninovy satalikkk mnaaam :) idem si cajik urobit ako vcera a vecer si dam este mliecko drzte sa babule
Lutska,si tu?chcem sa ťa niečo opýtať
Juj, to mi tu nejako skocilo este raz. :-)
Hanka, len tak dalej :-) Bude to stat za to. :-) Ja sa zatial drzim, som na mliecku a uz teraz viem ze uz zajtra sa budem citit lahsia. :-D Hlavne vydrzat, kazdy jeden neporuseny den je vitazstvo a cenou je skvely pocit zo samej seba! :-)
dakujem! presne taketo slova potrebujem, to mi dodava chut ist dalej a neporusit tento stravovaci plan :-)
Hanka, len tak dalej :-) Bude to stat za to. :-) Ja sa zatial drzim, som na mliecku a uz teraz viem ze uz zajtra sa budem citit lahsia. :-D Hlavne vydrzat, kazdy jeden neporuseny den je vitazstvo a cenou je skvely pocit zo samej seba! :-)
caute baby, tak ja mam dnes 3.den-zatial som vobec nic neporusila,cez vikend sa budem vazit, ked pridem domov z intraku, potom vam napisem :-) drzte sa, papa :)
caute baby, tak ja mam dnes 3.den-zatial som vobec nic neporusila,cez vikend sa budem vazit, ked pridem domov z intraku, potom vam napisem :-) drzte sa, papa :)
baby ja som nakoniec este nezacala, chytila ma chripka, takze to odkladam na cas az po dolieceni :( ach skoda
Inac ja mam stale okolo 65... :-( na zaciatku som dala dole 13 kg ale potom to zastalo. Ale citim ze teraz je ten spravny cas! Chut a motivaciu mam, snad vydrzim tych 13 dni a potom sa uvidi co dalej. :-)