13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3

Tany

Svik kludne sa opytaj ked pride rada ti odpovie :) ja som mala dnes od rana do 14:00 3 jablcka nakrajane na ,,desiatu" v skole a teraz som si dala trosku sosovicovej polievky a zeleninovy satalikkk mnaaam :) idem si cajik urobit ako vcera a vecer si dam este mliecko drzte sa babule

Lutska

Hanka, len tak dalej :-) Bude to stat za to. :-) Ja sa zatial drzim, som na mliecku a uz teraz viem ze uz zajtra sa budem citit lahsia. :-D Hlavne vydrzat, kazdy jeden neporuseny den je vitazstvo a cenou je skvely pocit zo samej seba! :-)

Lutska

Hanka, len tak dalej :-) Bude to stat za to. :-) Ja sa zatial drzim, som na mliecku a uz teraz viem ze uz zajtra sa budem citit lahsia. :-D Hlavne vydrzat, kazdy jeden neporuseny den je vitazstvo a cenou je skvely pocit zo samej seba! :-)

hankapt

caute baby, tak ja mam dnes 3.den-zatial som vobec nic neporusila,cez vikend sa budem vazit, ked pridem domov z intraku, potom vam napisem :-) drzte sa, papa :)

hankapt

caute baby, tak ja mam dnes 3.den-zatial som vobec nic neporusila,cez vikend sa budem vazit, ked pridem domov z intraku, potom vam napisem :-) drzte sa, papa :)

Lutska

Inac ja mam stale okolo 65... :-( na zaciatku som dala dole 13 kg ale potom to zastalo. Ale citim ze teraz je ten spravny cas! Chut a motivaciu mam, snad vydrzim tych 13 dni a potom sa uvidi co dalej. :-)