Ahojte, nájdem tu parťačku ktorá by držala mliečnu diétu so mnou. Ak sa niekto nájde, napíšte meil. Teším sa.
13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3
baby ja by som zacala s vami, ale chystam sa uz tento tyzden zacat, stredu alebo stvrtok
Hankapt som rada,že "zatiaľ "budeme dve čo začneme od pondelka dietku. Veľmi sa teším,že sa budem mať komu vyžalovať, ak niečo poruším. Ktoré sa pridáte?????
caute baby, tak ja som vydrzala tu dietu 5 dni, cez vikend som si dala trosku aj normalnej stravy, ale stale mam brusko mensie nezs om mala predtym.od dnes som si dala ocistnu javorovu kuru, pretoze mesiac teraz ubuda, cize telo s ami zbavi vsetkych zlych veci a od buduceho pondelok-t.j.21.11. by som nabehla opat na 13 dnovku :-)
A ešte som zabudla privítať Lutsku. Som veľmi rada,že si sa ozvala. A si späť medzi nami. Mám vás tu všetky rada.Evik,Maruška a Hankapt vítam Vás mezdi nami. Tieto baby mi pomohli schudnúť dosť kg..... Mám vás rada......
Ahojte babenky ja idem s dietou od 21.11. Tento víkend som mala hody a treba podojedať a preto som sa rozhodla od budúceho pondelka.
Kdo sa pridá. Ja začínam aj s manželom.
Ahojte dievcata. :-) Ja si tiez niekedy nieco vymenim. :-) Zaklad je ten ze papas kazde tri hodinky nieco male. Ak som v meste tak si dam len kavu late kde je dost mliecka (samozrejme bez cukru) a ked som doma tak sa snazim dodrziavat jedalnicek.
Co sa tyka energie, mam pocit ze jej mam viac. :-) Asi to bude tym ze sa citim lahsia. Ja ale nebeham, takze uvidis ako sa budes citis a sama zistis ci ti tato dieta vyhovuje. Ale je to LEN 13 dni, to sa da zvladnut. A ak ti ide o jednorazove schudnutie a potom udrziavanie vahy tak je to vyborny zaciatok.
Ahojte dievcata. :-) Ja si tiez niekedy nieco vymenim. :-) Zaklad je ten ze papas kazde tri hodinky nieco male. Ak som v meste tak si dam len kavu late kde je dost mliecka (samozrejme bez cukru) a ked som doma tak sa snazim dodrziavat jedalnicek.
Co sa tyka energie, mam pocit ze jej mam viac. :-) Asi to bude tym ze sa citim lahsia. Ja ale nebeham, takze uvidis ako sa budes citis a sama zistis ci ti tato dieta vyhovuje. Ale je to LEN 13 dni, to sa da zvladnut. A ak ti ide o jednorazove schudnutie a potom udrziavanie vahy tak je to vyborny zaciatok.
mne cottage nechuti ja som jedla radsej vajicka, no mozes kludne nahradit :)
ahoj,babuľa,preštudovala som si toto forum hádam na začiatok,už ma zadok bolí,a je ich viac tých 13 dnových diét na totmto fore,len sa chcem opýtať,ked nemám rada vajíčka,môžem ich nahradiť napr.cottage?
ešte som našla jedno hodnotenie tejto diéty,ale nechcem to sem dávať,ak sa vy cítite s nou ok,ja by som tiež rada,no človel má pochyby.on to tam pekne rozpísala a vysvetlil celý ten príjem a metabolizmus tej panej,kt.akože držala diétu.no je to bežecká stránka a ja tiež beháma najviac sa bojím toho,že nebudem absolutne vládať,ale rada by som sa zbavila sachrov aspon na týžden.
evik.... to patrilo tebe trosku som sa sekla v pismenkach ;)