Ahojte, nájdem tu parťačku ktorá by držala mliečnu diétu so mnou. Ak sa niekto nájde, napíšte meil. Teším sa.
13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3
Ahojte kočky, 13 dňovú nájdete na google treba zadať 13 dňovú a nájdete ju. Ale myslím si že aj na začiatku tohoto fóra je napísaná. Ja som schudla prvý krát 6 kg. Teraz si už udržujem. Váha sa mi pohybuje hore dole -1 kg.Práve od pondelka chcem začať znova a schudnúť aspoŇ 5 kg. Už mám po rodinných oslavách,hodoch a tak sa na ňu strojím. Ja som túto dietku zvládla vždy v pohode a nikdy som nebola hladná - dá sa vydržať. Samozrejme,že po nej sa nesmiem rozožierať.Vyskúšajte mne lepšie pasuje ako 60 dňová. Na tú nemám pevnú vôľu a nechcú sa mi variť tie recepty,lebo musím variť rodinke.Držkajte sa a v pondelok sa pridám k vám. Pekný deň....
co tak na google?
poradte mi.. kde by som nasiel tu 13. dnovu dietu? nejako sa tu nemozem v tom vyznat.. dakujem
ahojte baby, kolko ste realne schudli za tych 13 dni? mam 180 cm a cca 76 kg
no baby ja uz mam dnesok za sebou a islo to ako po masle :)) vobec to nebolo take hrozne, pit len mlieko :)
Maruska držím ti palce a ja začnem od 21.11.Dnes idem ešte osláviť kolegu Martina. Držkaj sa a píš ako sa ti darí a ako to zvládaš.Už máš polovicu dňa za sebou.
tak baby, zajtra zacinam, tak drzte palce :)
aj ked si musim trochu upravit jedalnicek, lebo ja takmer nejem maso..budem to muset nahradit nejakou inou bielkovinou...
Maruska najradšej by som tie oslavy nemala. Ale 17 rokov dcérka má len raz. Zajtra idem na školenie do Nitry.Ozvem sa v stredu.Pekný deň všetkým.....
silvia diky moc :) wau ty sa mas, same hostiny :DDDD musim si aj ja nieco dobre este uvarit, lebo ked pride dieta tak dovi :)))
Maruška kedykoľvek začneš budem ti držať palce a určite ťa povzbudím. Ja musím začať až v pondelok. Mám ešte kopu jedla z hodov a osláv. Manžel mal meniny a staršia dcéra mala 17 rokov. V stredu idem na oslavu kolegovi mal meniny(Martin). Od pondelka mi to najlepšie vyhovuje.Kto sa chce pridať tak od pondelka. Ostatným držkám palčeky.