Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3

mičica

Ahojte, ja sa chystám začať s tou mliečnou dietou od budúceho týždňa - t.j.28.11. Chcela som začať dnes, ale cez víkend ma chytila nejaká pliaga, tak si myslím, že piť mlieko by mi teraz nepomohlo (kvôli zahlieneniu organizmu). Už som tú dietu raz skúšala, ale vydržala som len nejaké 3 dni(ale s 2kg dole). Samozrejme, tie som potom naspäť pribrala. Chcem sa vás ale spýtať, či si myslíte, že je tento typ dity - mliečnej(Dukanova diéta)rozumným spôsobom, ako zhodiť kilá. Mám 175cm a 83kg a už sa pokúšam chudnúť straaašne dlho a nejde to.A tiež: Nájde sa nejaký spolubojovník, čo bude chudnúť so mnou?

Silviag

No ahojte moje spolubojovníčky. Nevie ako vy, ale ja som dnes začala držať túto osvedčenú dietku. Dúfam,že sa mi ju podarí vydržať. Na obzore nemám žiadne akcie takže nič mi nehrozí,že to poruším. A ktoré dnes ste začali s dietkou? Držkajte sa a pekný deň.

maruska123

mne tiez obcas v noci skvrka v bruchu, tak si vzdy urobim za hrniec caju, napr precistujuci, bylinkovy, ovocny, samozrejme bez cukru a to si chlipem az dokedy nejdem spat...a clovek ma pocit, ze ma aspon nieco v zaludku, ze dava nieco do ust, aj ked je to len caj

maruska123

vies co, poviem ti uprimne, nikdy som si nic nevazila :D proste nebudem si vazit veci typu ovocie, zelenina, ktore neuskodia, ked si das aj 200gramov...asi tak, jedla som veci v jedalnicku s mierou a mne uplne stacili tie 3 kila dolu

zas netreba to prehanat, ja som tuto dietu pouzila ako navod, nie ako striktny jedalnicek..aj som si to kolkokrat povymienala a tak..

Nela111

ano, jedna vec je variabilita, no podla mna su tam aj strasne male porcie, vsak 100 g tvarohu, ci zeleniny ci ovocia, vsak to je skoro nic!

maruska123

ahoj, drzala som ju uz velakrat, vacsinou som schudla tak 3 kila, pretoze je vlastne nemam nejaku extra nadvahu, len par kil k dobrej postave

poviem ti, da sa to vydrzat, musis mat fantaziu, lebo ked mas napisane ze mas jest napr zeleninu, tak z nej sa da vymyslet kopu veci, proste aby si nejedla stale to iste,salaty, dietne zeleninove polievky, grilovana zelenina, atd atd.. aby sa ti to nezunovalo...

zalezi na tom, aku mas volu, ci ta niekto podrzi, podpori, alebo prave naopak...

neviem ti povedat, ci ma tato dieta jojo efekt, nakolko logicky, ked niekto zacne jest tak isto ako predtym (ked pribral) tak priberie zas, proste pre mna je tato dieta len nakopnutim k zdravemu stravovaniu a kroteniu sa..priberiem az po dlhom case, ked zacnem jest piate cez deviate, vsetkeho a hlavne vela, proste moj zivot je o prejedani sa a o dietach, asi tak no

Nela111

maruska123
no ja nad touto dietou premyslam..Len uz som ju 2x skusila, a nevydrzala ani prvy den. Nejako mi to nerobilo dobre, nemohla som sa v praci sustredit.. Ale potrebovala by som sa teraz najma odvodnit, aspon 2-3 kila dole. Ty si mliecnu dietu uz drzala (a vydrzala)??