Ahojte, nájdem tu parťačku ktorá by držala mliečnu diétu so mnou. Ak sa niekto nájde, napíšte meil. Teším sa.
13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3
uvar si caj :)
Už som dost hladna baby:)
silvia za 13 dni si schudla 8 kg? waaaaaaaaaaaaaaau :)
Milá Sarapakt určite schudneš, ja som touto dietou schudla 8 kg.Ale neváž sa každý deň.Lebo tie schudnuté kg budeš cítiť hlavne na veciach a až neskôr to pocítiš na váhe.
Dakujem Vam tak uvidim ako schudnem som sama zvedava ,lebo som pribrala 7 kg ked som uzivala lieky a mam ich stale na sebe a všetky veci su mi male, nemam co nosit Ahojte
Sarapakt vitaj medzi nami. Mňa zapekalo a preto si varievam veľa čaju na chudnutie alebo prečisťujúce, aby sa trošku pohli črevá. Už sa teším na 16,00 hod. kedy si dám ďalšie mlieko.Zajtra bude zaujmavejší jedálniček.Len ten tvaroh mi nejde dole krkom. Musím si ho trošku posypať vanilkovým cukrom.A možno si dám actimel.Držkajte sa všetky veď už máme skoro jeden deň za sebou.
vies co, mna nezapekala...ale kazdodenne som na zachod nechodila...tak vela toho nezjes, tak z teba nemoze ist ani vela von, cize aspon ja som chodila na wc asi kazdy druhy den
Caute aj ja som dnes zacala ale chcem sa opytat nezapeka ta dieta? Dik
silvia ja drzim od minulej stredy a zatial super :) uz aj brucho le plochsie :)))
Hankapt som rada že sme zatiaľ dve.Ako sa ti darí. Ja sa zatiaľ držím, horšie to bude doma. Ktoré sa ešte pridali?