Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3

Monicka0707

No ahojte, čítam vás už od pondelka, začala som včera....no neviem ...moc si neverím, potrebujem podporu...a snaď ju od Vás dostanem..:-D..

maruska123

caute baby, ja mam dnes 8. den a pijem mlieko :) neviem, preco som si myslela, ze mam dnes pit mlieko, lebo ho mam pit az zajtra :D ale nevadi, vymenim dni :)

drzte sa a piste

brucho mam mensie, takze o to vacsiu motivaciu mam do dalsieho kola :)

Silviag

Maruska gratulujem!!!!Ja už teraz druhý deň sa cítim super a nie ešte na 7 deň. A viem o čom hovoríš tiež som to zažila a super som schudla.Teraz by mi stačilo takých 6 kg.

maruska123

caute baby, ja mam dnes 7. den a musim povedat, ze sa citim skvele..nevazila som sa sice, ale je vidiet ze mam mensie brucho, tak som strasne stastna :) vaha ma az tak nezaujima, dolezite je, ze je to vidiet a dufam, ze to bude vidiet aj na rifliach :)

ja si dam tuto dietu urcite este raz, dam si jede den pauzu, ten 14. den a potom idem zas...musim vyuzit to, ze som do toho taka zazrata :)

Silviag

Ahojte kočky. Ako sa vám darí. Ja som tiež vypila aspoň 2 l čaju.Dnes je už lepšie menu. Ja mäskový typ sa teším na 13 hodinu, kde je mäso....Ale ináč sa cítim super,brucho je menšie ale na váhe som nebola. Rifle sú mi trošku voľnejšie. Ja mám teraz perno aj v robote so šéfom, takže kg pôjdu hádam rýchlejšie dole.Držte sa a píšte.