Ahojte, nájdem tu parťačku ktorá by držala mliečnu diétu so mnou. Ak sa niekto nájde, napíšte meil. Teším sa.
13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3
Monicka ja som touto dietkou schudla 8 kg. Začala som v mesiaci apríl. Do leta som bola ako laň.Cítila som sa super. Určite sa to podarí aj tebe.Držím ti palčeky.Mám za chvíľu 3 deň za sebou a cítim sa dobre.Majte sa.....
A koĺko ste vlastne schudli?...asi to je u kazdeho individualne vsak?
Silviag, dakujem....vsak jasnacka, dufam, ze sa mi teraz podari zhodit aspon nieco ...budete moja hlavna motivácia.....
Ahojte dievčatá. Ako čítam,tak sa vám darí. Evik neboj sa určite by si to zvládla ja to dnes tiež na 3 dni a cítim sa super.Maruska ja hlad večer tiež riešim čajom.Tak isto si ho varím litre aj v robote. Pijem ich aj studené miesto vody.Monicka kľudne tu píš a s nami to vydržíš.My ťa podporíme určite. Veď ja by som tie predchádzajúce chudnutia nevydržala,keby som si nepísala s Tany alebo s Muškou alebo s ostatnými dievčatami,ktoré vtedy chudli.A spolu sme to zvládali dobre aj sme dosť schudli.Držkajte sa a len píšte.
maruska 123 a nie je ti zle od hladu?ja by som sa na to aj dala,ale neviem ked ráno behávam dosť veľa som rada,že sa najem a fungujem ďalej,neviem ,ako by somsa uspokojila s pohárom mlieka na 11km.ale láka ma to,iba ak by si telo zvyklo.aké máš ty cez den činnosti,ked to tak v pohode zvládaš?
no veru to som urobila vcera, telka, a caj dva pollitrove hrnce za sebou...-).a este som trochu cvicila, ale to ozaj len trochu na brucho, stehna a zadok..pomaly to budem zvysovat...aj teraz som si uvarila caj, esteze mam v praci tak blizko wc..:-D
vies co, ja som tiez obcas vecer hladna, hlavne ked pozeram telku :)
uz som to tu niekomu pisala, ze to riesim tak, ze si narobim liter caju nesladeneho (bylinkovy, ovocny, hocijaky) a tym sa nalievam az kym nejdem spat..a zaroven aj zahreje, ked je vonku take pocasie :)
no a ked mam plny zaludok vody, tak nie som taka hladna :)
ta a kolko preklepov sa mi zadarilo...:-))))
Maruska, ďakujem,....ono mi asi dosť pomôže keď budem chodiť sem na toto forum..
u mňa je najväčší problem , že makam do piatej dovtedy v pohode nemusím papať, ale ke´d dojdem domov, všetci na mňa čakajú kým im sprvím večeru...:-D..a to ma potom už hlady chytajú...ale ke´d to budem robiť pravidelne každé tri hodky, sná´d ma nebude pokúšať jedlo...:-D
monicka neboj, to zvladnes, treba byt odhodlana.....