Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3

Silviag

Ahojte spolubojovníčky. Som veľmi rada,že sa držíte a cítite sa super. Kiaa daj si do google 13 dňová dieta a nájdeš presný postup dietky. Ja na ňu neviem dopustiť.Pekný deň.

kiaa

AHOJTEE ako tak citam tak zavidim ze to zvladate a co to je vlaste za dietu 13 dnovu vie mi niekto napisat prosiiim a ddrzim palce vsetkym

hankapt

caute kočky, taak uz tu mame stvrtok, ja sa zatial vyborne drzim, ani nie som hladna-mam vela starosti so skolou a nemam cas mysliet na jedenie :) cvicit zatial necvicim-ako hovroim, nemam cas, iba dost chodim peso do skoly a zo skoly...piste vy, co a ako, drzte sa, v sobotu sa odvazim, pa :)

monicka0707

Zvladam zatial aj ja...:-D..aj ked vcerajsie chystanie vecere bol pre mna trest...:-)..ale to je tým že som si vymyslele že im urobim zemiaky pečené, rozvoniavala mi celá chalupa...ale co prezila som , čaj to istil. A práca v kancelárii,..juj ani nehovorte, to mám aj ja...ale obcas idem do práce peši..cca pol hodka tam a pol hodka späť..aj malo pomože.

Silviag

Ahojte kočky ako sa vám darí???Maruska ja mám tiež sedavé zamestnanie v kancelárií a ešte k tomu robím v našej dedine a mám na skok do roboty.Zatiaľ to zvládam a držím aj vám palčeky.

maruska123

evik vies co, ja mam sedavu robotu v kancelarii, takze ja sa vela nehybem, mozno aj preto mi to az tak nevadi..mam maly prijem , ale aj vydaj, takze tak...parkrat do tyzdna cvicim na rotopede a obcas nejaky ten brusak a tak..

maruska123

evik, mne zle od hladu nebyva, hladna obcas som, to priznavam, ale ja som hladna cely zivot :DDDD a ked jem podla hladu tak priberam, to je jasne :))) ale v poslednych dnoch nejak nemam moc chut do jedla, asi sa stal zazrak :DDD ale to nesuvisi s dietou..