Ahojte, nájdem tu parťačku ktorá by držala mliečnu diétu so mnou. Ak sa niekto nájde, napíšte meil. Teším sa.
13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3
Qwert ďakujeme za podporu. Babky ako sa vám darí....
Držím palce :D
Ahojte spolubojovníčky. Som veľmi rada,že sa držíte a cítite sa super. Kiaa daj si do google 13 dňová dieta a nájdeš presný postup dietky. Ja na ňu neviem dopustiť.Pekný deň.
AHOJTEE ako tak citam tak zavidim ze to zvladate a co to je vlaste za dietu 13 dnovu vie mi niekto napisat prosiiim a ddrzim palce vsetkym
ahojte, ja mam dnes 9. den a je mi super :)) som strasne rada, ze to zvladam, pretoze je to vidiet!
drzte sa!
caute kočky, taak uz tu mame stvrtok, ja sa zatial vyborne drzim, ani nie som hladna-mam vela starosti so skolou a nemam cas mysliet na jedenie :) cvicit zatial necvicim-ako hovroim, nemam cas, iba dost chodim peso do skoly a zo skoly...piste vy, co a ako, drzte sa, v sobotu sa odvazim, pa :)
Zvladam zatial aj ja...:-D..aj ked vcerajsie chystanie vecere bol pre mna trest...:-)..ale to je tým že som si vymyslele že im urobim zemiaky pečené, rozvoniavala mi celá chalupa...ale co prezila som , čaj to istil. A práca v kancelárii,..juj ani nehovorte, to mám aj ja...ale obcas idem do práce peši..cca pol hodka tam a pol hodka späť..aj malo pomože.
Ahojte kočky ako sa vám darí???Maruska ja mám tiež sedavé zamestnanie v kancelárií a ešte k tomu robím v našej dedine a mám na skok do roboty.Zatiaľ to zvládam a držím aj vám palčeky.
evik vies co, ja mam sedavu robotu v kancelarii, takze ja sa vela nehybem, mozno aj preto mi to az tak nevadi..mam maly prijem , ale aj vydaj, takze tak...parkrat do tyzdna cvicim na rotopede a obcas nejaky ten brusak a tak..
evik, mne zle od hladu nebyva, hladna obcas som, to priznavam, ale ja som hladna cely zivot :DDDD a ked jem podla hladu tak priberam, to je jasne :))) ale v poslednych dnoch nejak nemam moc chut do jedla, asi sa stal zazrak :DDD ale to nesuvisi s dietou..