Ahojte, nájdem tu parťačku ktorá by držala mliečnu diétu so mnou. Ak sa niekto nájde, napíšte meil. Teším sa.
13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3
Ahojte. Dalsi tazky den za mnou, navsteva bez porusenia diety, len som si masko prehodila na obed. Takze teraz na vecer - mrkva:(
Celkom mi taketo stravovanie vyhovuje, citim sa dobre. Uz ma tak napadlo, ze ak to pojde takto dalej budem hladat partacku na otocenie este jedneho kola :-))
S WCkom problem nemam, u mna to isti cigaretka:(
Zajtra snad bude viac casu na pisanie. Majte sa krasne, vsetkym drzim palceky. P.S.: Ten jablcny ocot ma zaujal, ale nedrazdi to velmi zaludok?
ja zas uzivam vlakninu s jablcnym octom, chromom a vit C :)
to rada pocujem ze dobojujes s nami Sisa....uz len 10 dni :-)
mna dnes masko este len caka, neviem sa dockat...lebo zajtra ziadne masko :-( ale zvladneme to! vela vody a dodrzime jedalnicek.
Ja si davam rano aj octove tabletky na lepsie spalovanie tukov...mozte pouzit aj jablcny ocot s vlaznou vodou na prazdny zaludok, vraj to celkom funguje. :-)
presne tak maly prijem maly vydaj.... A mame dalsi dnik zasebou,ja som uz po veceri, masko bolo fajn, napapkana som idem si spravy pozret a buvat,zajtra bude tazky den,dufam ze dietu dodrzim,Pekny vecer vam prajem.
Lutska ja som sa dala s vami bojovať, tak vydržím s vami až do konca...A čo sa týka toho, že si nebola na WC.. Je treba si uvedomiť , že prvý deň sme si vlastne mliečkom riadne prečistili črevá a pri tom minime jedla, ktoré teraz príjmame na WC nám akosi ešte netreba..Nemyslím si, že by to bolo preto, že táto dieta zapeká..No keď malý príjem, je malý aj výdaj.A preto nepomáha ani tá vyserková káva..:-D
drzim palce na novy zaciatok Bebuska. :-)
A Muska, neber osobne ze ona to berie osobne ked odmietnes :-))) Ono tie nastrahy su vsade, ja som dnes bola na nakupe okolo obeda a poviem vam bolo tazke odolat, vsade dookola nastraha...ale potom som zbadala jednu super stihlu kocku, tak ma pomyslenie na nieco "fajne" hned preslo a isla som domov dat si tvaroh :-)))
Baby prepáčte že som nič nepísala ale bola som bez netu :) a podarilo sa mi moju dietu pekne pokaziť:/ nevydržala som to a jedla som všetko čo sa mi pod ruku dostalo (mali sme rodinnú oslavu ) .. takže zajtra idem od znova..
Ahojte. Dalsie kilecko dole. Dnes mam fofry, takze sa ozvem asi az podvecer. Idem k svokre. Drzte palceky, rada vypeka a odmietnutie berie osobne. Tak sa majte. Pa
jaaaj tak :) sak daj si enjake ovocie a zapi to mliekom alebo kavou a pojdes :)
ja som s hruskovym dzusom len srandovala :-) uz druhy den som totizto nebola na vecku :-(