Ahojte, nájdem tu parťačku ktorá by držala mliečnu diétu so mnou. Ak sa niekto nájde, napíšte meil. Teším sa.
13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3
baby ale hruskovy dzus je strasne sladky..ja by som to nepila..ked uz tak pol na pol s vodou...to uz radsej ananasovy..ten je dobry pri diete, ale tiez riedit
no baby tak ja som dnes vyspavala dlho predlho takze som si dala hrusku o 13tej...o 16tej si dam asi mliecko a pijem vela cajiku...inak ja sa zvazim az na konci :-) a dufam ze budem milo prekvapena
hruskovy dzus odporucam vsetkym :) aj ja som nejaka hladna, caka ma liter caju tak to zvladnem
jablcko je tiez fajn :-)
Treti den vraj byva kriticky...asi ano, som strasne hladna, ale drzim sa. :-) Davam si tu "vyserkovu" kavu (tak nejako si to Sisa nazvala) :-)))) a nepomaha....asi budem musiet kupit hruskovy dzus :-)))
:( neviem či som zhrešila alebo nie, no moju mrkvu niekto stihol spapať skôr než ja..tak som si dala jablčko
ja som sa este nevazila..ja si to necham na koniec :)ale pre mna nie su ani tak dolezite kila ale to, ze je to vidiet, ked mi niekto povie ze hej, ty si schudla :)
Teším sa s vami :) hneď je krajšia nedeľa juuuuj akú mám radosť :) Idem si dať mrkvičku dnes uvarenú.. no stým tvarohom budem mať problém :(
Sisa...takze uz iba 1,5kg a budes v limite? :-) Potom koncis? Alebo to s nami vydrzis az do konca?
Dobré ráno kočky.. ja som si o 7 raňajky odpustila, teraz zase utekám s deckami na futbal / obaja moji chalani hrávajú/ takže dnes budem "jesť" až o 13.. ale som sa riadne naliala čajom a kávou.. na futbale si dám tiež kávu a snáď to vydržím.. ja som sa "scvrkla" o 1,5 kg.. sa teším že nám to tak super všetkým ide.....Ja cvičím, brušáky a na zadok..ale to tak rekreačne kalanetiku ...a to nie viac ako 15 minút.. no na začiatok to stačí..:-D
Jeej, to som rada ze aj tebe sa to podarilo. :-) Hned je den krajsi ked sa postavim na vahu. :-)
Dufam ze aj vam ostatnym sa dari a ze vydrzime az do konca....a budeme si uzivat leto s usmevom na tvari. :-)