13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3

mataBB

baby ale hruskovy dzus je strasne sladky..ja by som to nepila..ked uz tak pol na pol s vodou...to uz radsej ananasovy..ten je dobry pri diete, ale tiez riedit

jaja111

no baby tak ja som dnes vyspavala dlho predlho takze som si dala hrusku o 13tej...o 16tej si dam asi mliecko a pijem vela cajiku...inak ja sa zvazim az na konci :-) a dufam ze budem milo prekvapena

Lutska

jablcko je tiez fajn :-)
Treti den vraj byva kriticky...asi ano, som strasne hladna, ale drzim sa. :-) Davam si tu "vyserkovu" kavu (tak nejako si to Sisa nazvala) :-)))) a nepomaha....asi budem musiet kupit hruskovy dzus :-)))

mataBB

ja som sa este nevazila..ja si to necham na koniec :)ale pre mna nie su ani tak dolezite kila ale to, ze je to vidiet, ked mi niekto povie ze hej, ty si schudla :)

Tany

Teším sa s vami :) hneď je krajšia nedeľa juuuuj akú mám radosť :) Idem si dať mrkvičku dnes uvarenú.. no stým tvarohom budem mať problém :(

sisa279

Dobré ráno kočky.. ja som si o 7 raňajky odpustila, teraz zase utekám s deckami na futbal / obaja moji chalani hrávajú/ takže dnes budem "jesť" až o 13.. ale som sa riadne naliala čajom a kávou.. na futbale si dám tiež kávu a snáď to vydržím.. ja som sa "scvrkla" o 1,5 kg.. sa teším že nám to tak super všetkým ide.....Ja cvičím, brušáky a na zadok..ale to tak rekreačne kalanetiku ...a to nie viac ako 15 minút.. no na začiatok to stačí..:-D

Lutska

Jeej, to som rada ze aj tebe sa to podarilo. :-) Hned je den krajsi ked sa postavim na vahu. :-)
Dufam ze aj vam ostatnym sa dari a ze vydrzime az do konca....a budeme si uzivat leto s usmevom na tvari. :-)