Ahojte, nájdem tu parťačku ktorá by držala mliečnu diétu so mnou. Ak sa niekto nájde, napíšte meil. Teším sa.
13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3
Ahojte. Tak papriku s uhorkou mam za sebou, este jedna kavicka. Maly spi, tak je dobre. Mne pomahaju tieto vychadzky s nim, lebo po tom jogurtiku by som zjedla aj draka:) Moj maly ma 20 mesiacov, Lutska, takze je to trochu vacsie babo. Ja som kojila 15 mesiacov a najviac som nabrala pri kojeni. Po porode som mala nadvahu 8 kg a na konci kojenia o krasnych 15. Dbala som na vyvazenu stravu - vela celozrnnych vyrobkov, orieskov - to bola ta najvacsia chyba. Najviac som pribrala prvy polrok - nervy, unava, babo malo nenormalnu koliku tak som jedla veci z ktorej mal menej...
Siska som rada, že nie som tu až taká stará. Nechcela som uraziť, ale podla príspevkov o deťoch som myslela že sú tu len dvadciatky.Veľmi ma teší,že sa všetky dáme spoločne do boja s kg.Najhoršie je na tom že nemám toľko času na fitnes, zumbu a pod... lebo keď prídem domov začína kolobeh učiť sa s druháčkou a navariť na druhý deň.Oddychudem až keď spia.Vtedy mám chvíľu pre seba.
Silvi nezúfaj, my s muškou máme 37 a tiež sme skonštatovali, že s rokmi idú kilečká dolu ťažšie, ale dali sme sa na boj..:-D
Ďakujem za privítanie. Mám dve deti 17 a 8 rokov. Pred druhý tehotensvom som mala 52 kg/163. Teraz momentálne mám 67kg. Nemôžem ich zhodiť a ešte mám sedavú robotu v kancelárii a blízko do roboty.Držiavala som delenú stravu ale nevedela som sa naštartovať. Takže teraz držím 13 dňovú a veľmi rada sa pripojím s vami do ďalšieho kola.Zatiaľ moja cieľová váha je 60 kg.Potom sa uvidí.A čo sa týka mojich tehotenstiev. Pri prvej dcére som pribrala cez tehotenstvo iba 5 kg. Dcéra sa narodila s 3 kg. A ja som z nemocnice odchádzala s 48 kg. Hrozné.Pri druhej som pribrala 15 kg. A nejde mi to dole.Ale asi preto že už nemám 20 ale 40 rokov. Držím vám palce aby ste to dnes vydržali a neporušili.
Haha, pekne a pravdivo si to napisala...aspon som mala obdobie ked som sa poriadne najedla :-))) Moj maly teraz chrape :-))) Ale idem aj ja na vychadzku ked sa zobudi. Potom tu isto budem. A kolko ma tvoj maly? Moj ma 8 mesiacov.
Gratulujem, ku vsetkemu co si napisala Lutska:) :) Tak si sa raz v zivote super napapala. Ved teraz to dame dolu jedna radost. Idem si dat jogurt a pojdem s malym na vychadzku. Bude tu niekto po 12,00? Ked bude spinkat budem mat casu na pisanie... Caute kocky, zatial, a drzte sa.
Muska, mne nebolo vobec zle ked som bola tehotna. :-) Ale zato som si dopriala vsetko na co som mala chut a vzdy som si vravela ze sa nesmiem obmedzovat kedze som tehotna...CHYBA! Tak som skoncila s 20 kilami navyse. Kym som kojila tak som chudnut nechcela, ale po 6tich mesiacoch som sa dala na 90dnovu...vydrzala som to 40 dni, schudla 7 kil (z 76kg na 69kg) ale posledne 2 tyzdne som neschudla ani deko, co ma velmi odradilo a zacala som papkat zasa vsetko...za 3 tyzdne som nabrala spat 2 kila. A dala som sa teraz na tu mliecnu ktoru vydrzim!!! Vydrzala som 40 dni, 13 bude hracka. :-) A potom mozno aj dalsich 13 ;-)))
Vitaj Silvi, je to super, ze si tak vydrzala, len nas prosim nepomyl s tym co si jedla:) :) :) ked si na inom dni.
Tesim sa z tvojho uspechu.
Asi to sem nepatri, ale Lutska asi budes vediet o com hovorim. Mne bolo na zaciatku tehotenstva hrozne zle a jedine co som do seba dostala po malickych kuskoch a nevyvratila to boli kavenky a vinea. Takto som fungovala 4 mesiace. Dieta i ja bez zakladnych zivin. A vysledok - 100percentne vysledky a chlapcek zdravy ako buk. Treba mat samozrejme zdravy rozum, ale netreba sa aj hned plasit. Samozrejme, clovek sa chce vzdat, je to prirodzene, vacsinou aj niekoho stiahnut so sebou, aby v tom nebol sam. A samozrejme v dobrom. :) Ved si nenicme zdravie. A co sme teraz tip top ked sa necitime dobre fyzicky ani psychicky?
P.S.: Drzme sa aspon my, nenechajme sa odradit, ved mame uspechy a na vlastnej kozi!! :)
Ahoj SilviaG ;-) Vitaj medzi nami :-) Takze 10 dni? Super, gratulujem, len tak dalej, uz nemas daleko do konca. Chces sa pridat k nam aj na to dalsie kolo? :-))) A aka je tvoja cielova vaha?